Sonuç deðil süreç maalesef 5 LÝRALARDAN bu fiyatlara bu aranjman eþliði ile baþlandý smartiksle devam edildi hiçbirinin akýbetini tayin eden bir haber deðil hisse profesyonelleri yatýrýmcýsýný üzdü 2017 kötüydü “bilanço gömü ile takviye edilmezse”KAFEÝN,SMARTÝKS paslaþmasý ile trader lar hisseyi gömlekçi sýnýfýnda tuttu ben uzun süredir hissedeyim trader deðilim Cumhurbaþkanýmýzýn danýþmaný CEO olunca hisseye güvendim ancak öyle bir süreç yaþattýlar ve yaþatmaya devam ediyorlarki spekülatör elinde oyuncaðýz adam dalga geçe geçe iþlem yapýyor patron KAP haberine mal satýyor ve daha neler bu hisse yöneticileri kimi cezalandýrýyorlar yatýrýmcýyý onun dýþýnda herkes mutlu mesut ben cek cak istemiyorum icraat ve gerçekleþme istiyorum bu haber dahil algýya yönelmiþtir lafým gömlekçiye,trader a deðil helal olsun lafým yatýrýmcýya spekülatör tahtada acýmasýz hisse profesyonelleri iki yýldýr arzuhalcilik yapýyorlar dikkat edin!hisse BIST Rallisi’nde bizi ezdi alakasýz hisseler gözümüzün önünde gitti spekülatörü bize güldü periþan etti bu hissede teknik,temel ,haber spekülatör aklýnýn önüne geçemez yatýrým TAVSÝYEM asla deðildir profesyonel yardým alýn yatýrýmlarýnýza katar verirken.Ýyi akþamlar.

Alýntý yaparak yanýtla

Bunlar ayný haberleri dalga geçerceine piþirip piþirip vermeye devam etmektelerr 
Yer Ýmleri