Sn. safran tebrikler bol kazançlar.
Sn. safran tebrikler bol kazançlar.
2.19da 8 bin lot iþlem olduhepsini sen satmýþ olsan ne yazar
hepsi kar olsa ne yazar
birde buraya yaziyorsun
dün sabah krdmrd'te 100bin lot girdim kredili 10 dakika sonra 5 kademe yukaridan verdim
biz yaziyormuyuz söyle kar ettim böyle kar ettim diye
![]()
Bilançoya gelince Zaten kimse iyi bilanço beklemiyorki Boþuna yazmissin![]()
Ytd![]()
2017 çöp oldu iki þirket halka arz becerisini! ama havuç ama gerçek, piyes tadýnda yaþadýk elimizde ne var Bilanço þu ana kadar gelenlere göre gömü bulmalarý þart,Spek,patron,yönetici huzurla uyuyun.
SPK 2 þirketin halka arzýný onayladý... Aralarýnda 2016 yýlýnda basvuru yapmýs vertu iþtiraki varmý YOK.. þaþýrdýk mý YOK.
bu þerefli þirketin þerefli yöneticileri halka arz kopyala yapýþtýr haberlerine devam edecek mi biri ertelendi smartiks. kaldý kafein.
halka arz furyasý basladý 4 tane sirket arz oldu 5-6 kat talep geldi. bu furyadan yararlardý mý þerefli yöneticileri YOK.
VAR olan tek sey kucuk yatýrýmcý soygunculugu... yabancý payý azalmýs artmýþ hikaye..
ayrýca halka arz olunca ne olacak ki. 3 lerden alanlar var arz olacak diye simdi bi haber cikar ben 2.14 yerine 2.30 dan alýrým kim kazanclý cýkar... yani alýnýp yatýrým yapýlacak hisse mi YOK
ve beklenen aciklama geldi.
spk 6 aylik bilancolari gozonune alarak smartiks'in halka arzina onay vermemis.
bu sahtekarlara iyi olmus ???
12 aylik bilancolara gore tkrr basvuru yapacaklarmis, yapsinlar bakalim.
ama spk'yi tebrik ediyorum. pozisyonuma ters dussede, bu sahtekarlara prim vermemis
bakalim gorelim artik
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
Yer Ýmleri