Ben bu kadar zararla asla satmam, zaten yeterince içerdeyim, ölümüne maliyet düþürüyorum, ha daha yanýna yaklaþamadým maliyetim 4.24...
Yönetim Kurulu Baþkaný Sn.Mustafa ÜNAL, Yönetim Kurul Baþkan Yardýmcýsý Sn. Reha ÇIRAK, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn Profösörler ne oldu sizin üzerinize ölü topraðýmý serpiþtirildi dönünde bir bakýn þirketin haline bir Cafein halka arzedemediniz teknoloji furyasý dünyada gezerken siz gözünüz kapalý olmaya ne kadar daha devam edecek . Hisse alým yapmayacak mýsýnýz büyük þirketler Mehmet Yýldýz (Ülker ) hisselerini alýrken siz den bir týk yok. Koskaca Baþbakan danýþmanýný da yanýnýza aldýnýz CEO yaptýnýz. Bari bir etkisi de olsa . Ayýp ayýp böylü ünlü þahýslarla bu kaðýtýn hali ne . Ortaklarýnýza böyle mi güven duyuracak sýnýz ? Geleceði parlak bir Verusa Holding böyle yerlere düþürülür mü ? Herkes þirketin hissedarlarýna yani bize gülüyor . Bizide mahcup olduk çevremize.
Ben böyle Bi haber göremedim nerdedir bu haber ?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirketin kendi yaptigi bir degerleme var haberin iceriginde yaziyor ,pc acinca gondereyim
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SONUÇ
Verusaturk GSYO’nun þirket deðeri tespit edilirken Piyasa Çarpanlarý Analizi Yöntemi ve Net Aktif Deðeri Yöntemi %50 - %50 olmak üzere eþit oranda aðýrlýklandýrýlmýþtýr.
Bu doðrultuda Verusaturk GSYO’nun piyasa deðeri 103.282.100 TL olarak hesaplanmýþtýr. Bu deðere göre Þirket’in çýkarýlmýþ sermayesinin 37.950.000 TL olduðundan hareketle birim pay deðeri de 2,72 TL’ olarak bulunmuþtur. Hesaplanan Þirket deðeri üzerinden aracý kurum tarafýndan %13 oranýnda halka arz iskontosu uygulanarak 89.562.000 TL’lik iskontolu Þirket deðerine ve 2,36 TL’ lik birim pay deðerine ulaþýlmýþtýr.
Yukarýda bahsedildiði üzere Fiyat Tespit Raporunda kullanýlan yöntemlerde Þirket’in kar, ciro, özkaynak ve benzeri özel nitelikteki kalemlerinin hesaplanmasýnda geleceðe yönelik varsayýmlar kullanýlmamýþtýr. Bu nedenle de varsayýmlarýn gerçekleþip gerçekleþmemesi gibi bir durum söz konusu deðildir. Kullanýlan yöntemlerine göre yapýlan deðerlemeler o tarih itibariyle gerçekleþmiþ verilere göre hesaplandýðýndan farklý deðerleme yöntemleri uygulanmasý ve/veya farklý tarihlerdeki finansal veriler ile piyasa çarpanlarýnýn kullanýlmasý durumunda farklý deðerlere ulaþýlmasý her zaman mümkündür.
VERUSATURK GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ DENETÝM KOMÝTESÝ...
Hisse dusmeden 1 hafta 10 gun once yapýlan nacýklama bu demek degýldýrký pazartesý hýsse tavan olmayacak,sadece býyle buýr acýklama mevcut AL-SAT-TUT Degýldýr
Böyle gerizekalýca bir açýklama neden yapýlýrki? Tamamen art niyetli Ky yi çarpmak icin yapýlmýþ bir açýklama . Kafein arzý haberinde Bi halta yaramadý. Verdikçe Asagý veriyor . Sonumuz hak getire
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DENETÝM Komitesi dedinmi yaratýlan ciddiyet ürkütücü ve ooo çok korkutucu bana göre YALAN Böyle bir beyan resmî yollardan resmî aðýzlardan doðrulanmalýdýr inanalým bunu kullanýp can yakanlar olmuþtur.Benim yatýrým düþüncemi deðiþtirmedi ancak VERTU CEO suna ve patronlarýna hissenize ve yatýrýmcýnýza sahip çýkýn çünkü onlara ihtiyacýnýz var.Herkese hayýrlý kazançlar ve lütfen sorgulayýn.Bu hisse için yatýrým tavsiyem deðildir asla olamaz.
Yer Ýmleri