Þimdi spk bu baðýmsýz denetim þirketine þartlý görüþünü düzelt ivedi tekrar cevap ver diyor. Bunlar finansallarýn gerçeðe uygun deðerlemeleri yazýn demiþler. Denetleme þirketi deðerleri eksikmi yazmýstýr, fazlamý yazmýþtýr. Bu onemli bence.
Þimdi spk bu baðýmsýz denetim þirketine þartlý görüþünü düzelt ivedi tekrar cevap ver diyor. Bunlar finansallarýn gerçeðe uygun deðerlemeleri yazýn demiþler. Denetleme þirketi deðerleri eksikmi yazmýstýr, fazlamý yazmýþtýr. Bu onemli bence.
Ýn in, foseptik çukuruna kadar yerin var...
YTD
2.50 üzeri kapatamazda ruhuna fatihaölüyü Gömün gitsin
![]()
Gömek mi satýn mý diyosun
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al-sat demekle iþim olmaz..zaten mal pazarliyan al al al diyenlerin yüzünden kac kiþi yandý burda.
Gömün demek iyi niyetleri gömün demektir..bu saaten sonra bi cacýk olmaz,15 gün onceki yerine dogru sefere çiktý
Aman kimse bulaþmasýn amann...bunu alacaginiza gidin gözünuz kapalý baþka bir kagit alin daha iyidir..
Bu paçavra milleti PARANOYAK yaptý![]()
Buraya ne yazsam Biri çýkýyor SAT'mý DÝYORSUN diyor![]()
Biri çýkýyor AL'mý DÝYORSUN diyor
Almayýn diyorum almayýn...AL MA YIN
anladinizmi
Ulan vertu milleti ne hale getirdin Vah vaah![]()
Hisse herþeyin tadýný kaçýrdý elinde ne var iki halka arz olup olmayacaðý bir yýldan fazla speküle edilip tahta ne hale geldi ,bilanço; spk uyarýsý aldý, 10 15 kuruþla akvaryum balýðý...patron,yönetici,spek aferin!!!
Burdaki aðlayanlarin tam tersi dusunuyorum hodri meydan :-)
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri