Bu Meydan okuma 2:53 lere geldiði içinmi geçen hafta 2:80 di geçen yýl 3:45 ti ondan önce 4:50 idi vs.vs.vs.burada bir çok sorun var en büyüðüde güven sorunu beyler sýrf geçen yýlý þunu arzedeceðiz bunu arzedeceðizle geçirdi BIST malum rallideyken tabiki halka arzlarý,bilançolarý doðru yapmayý,yatýrýmcýlarýna nezaketi becerseler þu borsada örnek olsa isteriz ancak Karnesi geçmiþte hiç iyi olmadý yarýný bilmiyorum.Lehte ve aleyhte görüþler birbirine meydan okumak yerine anlamaya çalýþmalý Rabbým ömür verdikçe buradayýz tabiki Sayýn Uzunburun.
Hissenin güven kazanmasý için sahiplerinin güven tesis edecek açýklamalar ve davranýþlar içine girmesi lazým. Ancak bu durumda yükseliþ olur, yeni yatýrýmcý gelir.
YTD
Siz alacaðýnýz zamaný bilmesseniz ben ve benim gibiler sizin nazarýnda þak þak cýda olur spek maþasý da. Bu yükseliþ devam edecektir. Nokta... Y.t.d.
Yanlis istikamettesin vartolu 3 un uzerinde olman gerekiyordu
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi ben uzuncuyum peki sen necisinsakýn þakþakcýyým deme
Son yükseliþten sonra buraya zýplayan vertuzedelerden olmayasýn
Yoksa senindemi burnundan kaptýlar
Dýþarýdan burayý izleyen ky'ya tavsiyemdir ; almayýn bu paçavrayý kardeþim almayýn..gidin piyango bileti alýn daha iyi![]()
Vertuu gibi 5-10 kaðýt var þimdi onlarýda yazardimda yeri degil,bu tip kagitlara bulaþmayin...piyasa zaten pamuk ipligine baðlý.
Endeks 70 bin vertu 3 lira
Endeks rekor kýrdý vertu 2.20 civariydi..
Bundan daha iyi örnek olmaz.
Yer Ýmleri