Sn Hayek sizi kýrdýysam kusuruma bakmayýnýz lütfen! Sadece belirttiðim gibi borsa ile ilgili rakamlar araþtýrýlmadan yada geliþigüzel yazýldýðýnda bazen dayanamýyorum.Umarým zararýný en kýsa sürede çýkartýrsýn saygýlar.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sn Hayek sizi kýrdýysam kusuruma bakmayýnýz lütfen! Sadece belirttiðim gibi borsa ile ilgili rakamlar araþtýrýlmadan yada geliþigüzel yazýldýðýnda bazen dayanamýyorum.Umarým zararýný en kýsa sürede çýkartýrsýn saygýlar.
sn emekli yine öðretici olduk rakamlarý verdik! kusuruma bakmayýnýz beðendiðiniz sn hayek e rakamlar üzerinden öðretici olunca size batmýþ olabilir! yukarýda rakamlar! Sizede tavsiyem kendinizi geliþtirin borsadada tavan taban marjýný bilmiyorsanýz yatýrým yapmayýnýz! Kýrýcý ise bu cümle kýrýcý olsun KABATASLAK DEMEK ÝSTEDÝM DÝYE BÝR CÜMLE YOK! hatta bence sizde aþýrý aðlak zýrlak günlerce buraya yazdýnýz sizede ben dahil bu topikde bir çok kiþi katlandý! Ama görüyorumki rakamlar konusunda hala kendinizi geliþtirme baðlamýnda bir çabanýzý göremiyorum öðretici ve gerçek rakamlar ile ilgili yazýma raðmen teþekkür edeceðinize!kARDEÞ DAHA ÇOK AÐLARSIN BU GÝDÝÞLE! Kendimizi geliþtirelim araþtýralým ! Ssdece patronlara yazmak ile veryansýn etmek ile olmaz bu iþler!Ha algý yaratma sn hayek e suçlamalarým konusunda fevri davranmýþ olabilirm! Ancak yukarýda da belirttiðim üzere! Tabandan bir malý alamazsýn halka arz fiyatý oda ortalama açýklanmýþken! Tabanýda verdiði bilgi YANLIÞ! onu belirttik eleþtirildik! %20 marj taban 4 olsa diyor neye istinaden taban fiyattan alalým! halka arz fiyatý 4,45 spk açýklamýþken! olaya bakýn! Tabanda belirttiðim üzere 3,56 ÝKEN! Saygýlar.
Gece 03:22 de uyumak yerine öfke diliyle orantýsýz cevap vermeyi tercih ettiðinize göre sizede bol kazançlar.
Yatýrýmcýsý olarak bu halka arz onayýný alma baþarýsýndan dolayý emeði geçenleri kutluyorum.
boþ konuþma üstadý mobiussoros !!
ayni zamanda
herkesle kavga ederek bir kendine enerji yaratmaya calisan üstad !!!
sen + mobius + soros beraber gelseniz bana öðreteceðiniz bir sey yok !?
kabataslak derken ne dedigimi bile anlayamayan ogretici kimlikli yatirimcimiza ! sadece halka arza iliskin verileri okumayi oneriyorum.
halka arz masraflar ve diger giderleri dusunce sirkete ne kadar bir ilk deger olusacagina KABATASLAK bir bakiver !!! eninde sonunda sirketin bilancosuna yansiyacak nakit budur dimi ????
yoksa elinde kalan hisseyi piyasa degeri ne olur biter surekli piyasa fiyatina gore degerleyecektir. onu gorecegiz !!!
herkese bol degil, hayirli kazançlar dilerim
bu kadar hýrs sizi sagliginizdan eder sn.mobiussoros aman dikkat !!!
Asla yatýrým tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
Evet haklýsýn sen taban dan deyince ben uyardýktan sonra kabaca deyince sen sen kývýr bakalým.Yukarýda yazdým size daha fazla yazýlacak birþey de yok !Ben ne ustadým ne öðretici!Sizler gibi ustadlar forumlarý zaptedmiþken bize hiç birþey düþmez yallah bana!
Kaðýt nerdeyse eksi açacak
Yer Ýmleri