Þimdi bu eski mesajlarýma bakýyorum gerçekten çok enteresan, sabrýn sonu selametmiþ gerçekten yaklaþýk 2 yýl 3 aydýr bu kaðýdý taþýyorum 5 lira'lý günlerden beri umarým bir çok kiþi zararýný çýkartmýþtýr
Þimdi bu eski mesajlarýma bakýyorum gerçekten çok enteresan, sabrýn sonu selametmiþ gerçekten yaklaþýk 2 yýl 3 aydýr bu kaðýdý taþýyorum 5 lira'lý günlerden beri umarým bir çok kiþi zararýný çýkartmýþtýr
hocam aþaðý-yukarý ayný zamandýr taþýyoruz. tamam sabrýn sonu selamet ama 2 yýldýr hangi ürünün veya vertu gibi birkaç karaktersiz kaðýt dýþýnda(mepet mesela) hangi senedin fiyatý sabit kaldý. birde demiþsin ki maliyet 4 üstü. iþin özeti, küçük yatýrýmcýnýn bir çoðunun daha maliyetine gelmedi. Allah yardýmcýmýz olsun daha zarar çýkmadý.
inþallah hep beraber kurtulacaðýz. Fazla yazmam normalde burda, sizin yorumu görünce dertleþeyim istedim:D benimkine de az kaldý, ancak 5 civarýnda alan çok oldu bu kaðýdý. birde paranýn pul olduðunu hesaba katarsak 6 lara falan gelse biraz olsun gülümsememize sebep olabilir ama ben o zaman kadar kalacaðýmý hiç zannetmiyorum:D
Yer Ýmleri