Nasýl Keyifler yerindemi Vertu senedi taþýyan toplk sakini forumdaþlarýn?Yine yazýyorum! Neredesiniz lem vertu için olumsuz yazan(ozamanlar haklý olarak) güya yüksek maliyetli vertu taþýyan forumdaþlar!?Senedini< yükselmekte bir yorum yok ben sizin gerçek pozunuzu haþlayýp paylayýncaya kadar! Spek adamlarý))Size mal almasýn ky diye spek kötü,olumsuz yaý yazmanýz için bu foruma 2 yýl boyunca göndermediyse ben bu iþi býrakýrým lem! Hadi kalýn saðlýcakla sesiniz çýkmýyor görevinizi tamamladýnýz bana bak hee benle muhatap olma hee! Bana bak bana yazma heee
nerede seçilmiþ var bu forumlarda arkadaþ
Birde mahallaenin muaalasý vardý hatýrladým yad ettim kendisini kaþarým taze kaþarým bana bulaþmaya bayýlýrdý süslü gacý
))
Þimdi bu eski mesajlarýma bakýyorum gerçekten çok enteresan, sabrýn sonu selametmiþ gerçekten yaklaþýk 2 yýl 3 aydýr bu kaðýdý taþýyorum 5 lira'lý günlerden beri umarým bir çok kiþi zararýný çýkartmýþtýr
hocam aþaðý-yukarý ayný zamandýr taþýyoruz. tamam sabrýn sonu selamet ama 2 yýldýr hangi ürünün veya vertu gibi birkaç karaktersiz kaðýt dýþýnda(mepet mesela) hangi senedin fiyatý sabit kaldý. birde demiþsin ki maliyet 4 üstü. iþin özeti, küçük yatýrýmcýnýn bir çoðunun daha maliyetine gelmedi. Allah yardýmcýmýz olsun daha zarar çýkmadý.
inþallah hep beraber kurtulacaðýz. Fazla yazmam normalde burda, sizin yorumu görünce dertleþeyim istedim:D benimkine de az kaldý, ancak 5 civarýnda alan çok oldu bu kaðýdý. birde paranýn pul olduðunu hesaba katarsak 6 lara falan gelse biraz olsun gülümsememize sebep olabilir ama ben o zaman kadar kalacaðýmý hiç zannetmiyorum:D
herkes sus pus.
Yer Ýmleri