Yine kasindim 3.23 aldým bakalým 1 hafta bekrlyim
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine kasindim 3.23 aldým bakalým 1 hafta bekrlyim
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Neden aldým borsa düþecek ama vertunun patronu zaten 3 milyon burdan aldý.Ben zarar ederim o milyonda zarar eder.Hic satmayacagim bakalým 1 hafta
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
[emoji16][emoji106] Yahu yazdýklarýnýz doðru ise þayet! 5 dakikada Beþiktaþ yapan siz hangi hissede 1 hafta kaldýnýz da bunda kalacaksýnýz? Allah iyiliðinizi versin de bundan sonra at nerede diye sormayýn at Üsküdarý aþtý
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji1] [emoji1] [emoji1] haklýsýn hiç güvenli deðil ama bekliyorum
Nakit kraldýr.
Þimdiki beklenti nedir 3 TL altýný görecek miyiz
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patronun maliyeti 3,28 diyen arkadaþ
patronun elinde bedavadan 70 milyon kaðýdý var aldýðý 3 liradan 4 milyon hisse
bunun adý gazdýr bunun ad gel geldir
millet olarak gaza gelip alan yanar
Evet haklýsýn BIST artýk güvenecek patron hissesi kalmamýþtýr.Borsada eðer 3.20 fiyat ortalamasý ile patron alýyorsa ve daha aþaðý düsyorsa uzak durmak gerikir.Benim için vertu bitmiþtir.Hoscakalin zaman kaybetmeye deymez
Nakit kraldýr.
Dolaþýmda 19.5k hisse var
Sermaye 52 mlyn
Halka açýklýk %37
Þu 70 milyon hisse nerden çýkýyor 😂
Yer Ýmleri