Originally Posted by
ddd
Sabýr zorlayan bir kaðýt gerçekten...
Gerçekten de sabýrlarý çok çok zorladý..ben dahi az daha cuma günü satacaktým..tekniðine son anda bakmýþtým ve macd ýn yukarý kesmek üzere olduðunu görmüþtüm..bende biraz daha sabýr etme kararý aldým...%6 kadar zararým olmuþtu...
verusa %7 eksiye düþtükten sonra dahi toparlayýp %4 artýya geçtiði bir günde vertu hep eksideydi...endeks çýkarken ekside ,endeks inerken yine ekside...en küçük baþýný yukarý kaldýrma yoktu...bu durum da bizim gibi ky larý gerçekten de çok çok zorladý...bir çok ky dostumuz 3,40 , 3,30 3,20 3,15 gibi psikolojik seviyelerin aþaðý kýrýlmasý ile stop oldu...
bdayý nýn da dediði gibi ky da çok hisse kalmýþtýr..halka açýklýk orarýnýn %37 den %30 a düþtüðünü sanýyordum ama bdayý bu miktarýn %28 lere düþtüðünü bunun da bir çoðunun zaten citi ve doce gibi kurumlarda toplandýðý bilgisini paylaþtý..
anlayacaðýmýz patron bu baskýlar ile hisseleri bir güzel topladý ardýndan da iki tane çok güzel haber patlattý...artýk bu hisseyi tutmak zor olacak gibi...
6 tl gibi bir zirvesi varken üstelik de o vakit bilançosu bu kadar güzel deðilken o zirve varken bundan sonra bu hisse nereye çýkar bilemeyiz...bunun kararýný patron verecektir...
gönül ister ki yeni bir adese vakasý olsun..ama patronun kafasýndakilerini bilmiyoruz dostlar..gerisi kýsmet ve nasip iþi..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri