yorumlara bakýyorumda hep ýsyanda mýllet eger býr yerde bu kadar ýsyan varsa spek yakýnda yukseltecektýr demektýr her kýmký kagýtta hersey guzel gýdýyor dýye anlatýyorsada orda sýstem bozulmus demektýr AGLAYAN ÇOKSA SENET AL GULEN COKSA SENET SAT DEGISMEZ KURAL
Keriz silkeleme ve ýnsanlarý korkutma taktýgý bu kadar satýs varsa eger neden taban olmuyor demekký býrýlerýyle anlasmýslarký satýslar karsýlanýyor arada da lanet olsun dusuyo dýyenlerde tost oluyor fýller tepiþir çimler ezýlýr
Bu hisseye girdiðim güne lanet olsun çok fazla zarardayim farklý bý hisse almýþ olsam param þuan iki katýydý,ne yapmak lazým bilemiyorum böyle keriz yerine koyulmak aðrýmaya gidiyor ama okunan þu ezanlar hürmetine bizim paramiza göz dikenlerin Allah cezalarýný versin,zararým -%50 den fazla ama bilsemki 1 lira olacak yinede satmiyacagim ,belki bu kan emiciler yüzünden hastalýk sahibi olacaðým ama onlar inatsa bende inatim.gerekirse bu adý kaðýdý borsadan cikarsinlar
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satýþlar karþýlandýðý kesin 2.50 den yüklü alým girip tek tuþla verdiler hisseyi bu satýrda aklý baþýnda hiç kimse bu hisseye toplu alýþ girmez. Burada önemli olan satýþlarýn ne kadar olduðu ve ne zaman sonuçlanacagi bu adamlarýn satýlan mallardaki alýþ oraný yüzde 75 civarý toplu satýþý karþýladýlar. Bunlarýn ortalamasý 2.70 civari. Buradaki yorumlara bakýyorum çok fazla deðiliz bende 17 bin lot var toplam yani küçük yatirimcida kaç lot vardýr sizce ? Ben hiç zarar etmedim bu hissede inþallah herkez kazanýr layýk olduðu yere gider hisse
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarýdan alanlar daha SABIR'lý olmalý,
bence güzel bir hisse.
5 civarý zor deðil, maliyet düþürüp beklemeliyiz... YTD
SM-G800HQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarýn kaba haber verirler þukadar lot sattýk diye ne diyeyyim böyle þirketleri borsaya alanda kabahat
Yer Ýmleri