Bu kahpeler bizim gibi insanlarý aleni kandýrdý mý ? Evet. Kandýrdý. Hýrsýzlar mi evet... Peki hergun yüzde 4 düþen hisseyi kimse alýr mý almaz. Eee millete nasýl 6 M hisse kilitleyecekler ? Yeni bir SEREFSÝZCE haberle. Þimdiden geçmiþ olsun benim gibi kandirilanlara...Tebrikler spek ve yönetim. Haram olsun
Türkçe olarak basit þekilde anlatýyorum yeni gelenlere. Adamlar TARÝHÝ KAR AÇIKLADI. HÝSSE TAVANKEN 6 M satýþ haberi AÇIKLADI. 3 GÜNDE 31.90DAN 26.30a düþtü. Ve hala 5.2 Milyon Lot satacaklar... Olay budur deðilse bütün hisseler çýkar düþer orasinda deðiliz.
5,5 milyon adet satýlana kadar ne 20 altý kalýr ne 15 altý ! Böyle düz mantýk yürütülür mü ? Kaðýt pula döner ya ... Geri kalanýn ne kadarlýk kýsmýný ne zaman satýþa verecek biliyor muyuz ,yok ! Patron un hangi iþe basacak ne kadar paraya ihtiyacý var biliyor muyuz , o da yok ! Adam iznini aldý , programýna göre aralarda çakacak bundan ibaret .. Ben, kaðýtta müthiþ bir baský kurma mücadelesi verildiðine inanýyorum. Bu iþ ne zaman biter bilinmez , sanki mayýs ayýný yok sayacaðýz gibi duruyor .
Ama zamaný geldiðinde çok sert yükseliþ yaþayacaðý da kesin , bu kadar baskýnýn arkasý zamaný geldiðinde - rasyolarý da iyi ise -patlar, tecrübeyle sabittir.
Kýsa vadeli hesaplarýn kaðýdý deðildir Vertu , bilanço sonrasý kaðýda giren arkadaþlarýn halini anlayabiliyorum ama maalesef beklemekten baþka çareleri bulunmuyor.
Kardeþim tamam haklýsýn milyon kere haklýsýn hem de,ama lütfen biraz frenle kendini,bak bu sinirle,hýrsla iyi niyetli forumdaþlara da haksýzlýk ediyorsun,bu günler de geçecek karamsar olma artýk lütfen
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok halka arz olacak iþtiraki var..deðerlemelerde(iþtiraklerin açýkladýðý kar rakamlarý) bi þiþirme mi acaba? Piyasa deðeri çok alakasýz çünkü
OMAHALI
Yer Ýmleri