zaman gösterecek ben daha önce grafik koydum...kisa vade düþünmüyorum...maliyetim 25 tl...bu fiyati ucuz gördüm aldim...10 tl olursa ayni lotu alirim ortalamam olur 17 tl...satsinlar bakalim nereye kadar satacaklar sýkýntý yok..
zaman gösterecek ben daha önce grafik koydum...kisa vade düþünmüyorum...maliyetim 25 tl...bu fiyati ucuz gördüm aldim...10 tl olursa ayni lotu alirim ortalamam olur 17 tl...satsinlar bakalim nereye kadar satacaklar sýkýntý yok..
Ortaklar bence þu 10 TL laflarýný gündemden kaldýrýn, öyle bir olasýlýk varsa neden vertu da enerji tüketiyorsunuzben öyle bir olasýlýðý düþük gördüðüm için burdayým. Elvet içimize korku salacaklar çok korkarsaniz hata yaparsýnýz,
27 TL. den almýþ biri olarak 20TL.nin altýný bugün görünce endiþelendim.
Borsadaki diðer hisselerde de ayný durumlar yaþanýyor.
Bu da beni , borsanýn düþüþ trendine girdiðini düþündürüyor.
Zararým çok olduðu için vedalaþamýyorum da, artýk beklemekten baþka bir çarem kalmadý. Eðer bu hisseyi satýp , baþka bir hisse de alsam durum deðiþmez. Ama , bu hissede kalarak , bir umut , zararýmý kapatarak kara geçerim belki diye bekleyeceðim.
Golive yazýlýmýn halka arzý için spk’ya baþvuru yapýlmýþ mýydý? Bugün perþembe. Neyin hareketi acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisse ucuz. Blanço sonrasý pay satýþý haberinin de etkisiyle çok düþtü. Ancak habersiz tavan olmasý da ilginç oldu.
Þöyle güzel bir yeni þirket haberi gelse de yolumuza davam etsek
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
hadi bas gaza 30 da nefesi alalim kasma isaretleri tekrar belirdi..
Hadi bakalým golive yazýlým ile ilgili halka ar hazýrlýklarý yavaþ yavaþ baþlýyor. Sabýrsýzlýkla bekliyorum.
Tahtacý sana bir kutu hemoroid ilacý yollayacaðýz Kasa kasa basur olmuþsun
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Yer Ýmleri