bir tavan gelir bu kasmadan sonra ..mih gibi çakildi kaldi..
bir tavan gelir bu kasmadan sonra ..mih gibi çakildi kaldi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
hdfgs 2.çeyrek ciddi zarar yazdi..umarim vertuda ayni olmaz...þirkete hisseye çok güvendik umarim bizi yaniltmaz...
Hdfgs mi örnek alsýn?Ýþleri güçleri dalavere onlarýn da. Esas suç bunlara güvenen bizlerde. O kadar güzel senet varken...
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
degerli hissedaþým hdfgs, için blanço ciddi zarar yazdý , yada gelen 97 milyon için az bulduðundan sanýrým ,evet görünüþ az gibi ama ayný yýl içinde %200 bedelli %35 te bedelsiz yapmýþ olmasý ile henüz bunlarýn getirisi oluþmadý benim kanatim bu yönde belki bunu gözden kaçýrdýnýz
Bilanço görmeden birþey söylemek zor olsa da, vertunun kar rakamýný olumsuz etkileyecek, hdfgs gibi hissesi piyasada bulunan (ideas, Seyitler kimya) gibi þirketler yok. Bu þirketlerin deðeri ilgili dönemde düþmüþ ve bu da hdfgs ye 2. çeyrekte zarar ettirmiþ. Vertu da pamel in kar a etkisi direk oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum. Ama bu þirketin hisseleri 2. Üç aylýk dönemde deðer kazanmýþ gözüküyor. Bu da Vertu bilançosunu hdfgs den daha iyi gelebileceði anlamýna geliyor. Vertu nun elindeki þirketlerin (yani halka açýk olmayan) deðerlemesi nasýl yapýlýyor bilen varsa anlatsýn bizde bilancoyu daha doðru ön görmeye çalýþalým.
Hdfgs den kat kat iyi bir bilanço geldi, böyle iyi kar aciklamisken, halka arz beklentileri varken bir ralli yapmamasi için sebep yok, ama bu iþler de bazen ters yapmayý seviyorlar
Evet resmen manyak ötesi bir bilan.o açýklamýþ
Yer Ýmleri