Ben vertu ve dmsas tan birisini satmak istiyordum vertu dan çýktým, kalanlara bol kazançlar düþük f/k hikayesi pek iþe yaramýyor bu hissede, yine de dmsas ta güzel bir marj yakalarsam vertu ya kýyasla geri gelebilirim. Hislerim dmsas ý sectirdi,
Ben vertu ve dmsas tan birisini satmak istiyordum vertu dan çýktým, kalanlara bol kazançlar düþük f/k hikayesi pek iþe yaramýyor bu hissede, yine de dmsas ta güzel bir marj yakalarsam vertu ya kýyasla geri gelebilirim. Hislerim dmsas ý sectirdi,
vertu grafik güzel...kýrýlma yukarý olursa 34-36 tl bandý hedef olur..ilk olarak 30 tl ye doðru bir atak bekliyorum...nisan ayý içerisinde beklentim...bu gerçekleþirse kalýrým yoksa son ay benim için....
spek biraz yükselt sen yoluna ben yoluma..bu kadar kasýntý olmaya gerek yok...bu fk da hisseyi satan bulmak zor..
uzun zaman oldu bir tavan göremedik..ciddi baský var bakalým sonu nereye varacak...
hisseyi götürmemek için yemin etmiþ patronun niyetide kötü anlaþýldý..bulaþtýk bir kere bakalým...umarým formasyon yukarý kýrar...
Yer Ýmleri