Hahahahaha koptum ya
Hahahahaha koptum ya
2.74 riski var. Oralarda bir süre debelenmesi mümkün. Demiþtim ama 2.59 daki GAP dikkate deðer... Buradan tepki gelebilir. Umarým yanýlýrým. Ýki olasýlýk var kötüsü 3 lere deðdiðinde iyi haber yapýp vatandaþa mal çaktýlar... Diðeri de haberlerdeki olumlu havayý görüp hisseye atlayan minik yatýrýmcýlarý ürkütüyorlar. Bekleyeceðiz çaresi yok.
YTD
Bu hisse spekülatörü muhtemelen baþarýlý olamadýðýný deðerlendiriyorum hisse de sürekli operasyon yapýldýðý izlenimindeyim küçük karlar için girip çýkýldýðýný düþünüyorum yatýrýmcýsý ný bir yýllýk performansýnda mutsuz ettiði ortada haber geçip mal çakan burada her haber 10 ila 14 kuruþluk primler ile kar Edenler burada birde birikimini burada tutan açýða satamayan açýða mal alamayan paçal bilmeyen insanlar burada bu hisseyi asla tavsiye etmem pis bir sarmaldayýz kurtulmak ümidiyle.
Bugun endeks eksideydi farkindamisiniz ? Hisse hergun %2 koyacak hali yok 2.59 vs insanlari telasa sueukleyip panik yarattirir ve hic iyi bi soylem degil aahsi fikrim
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyeti yukarýlarda olan bizler bu fiyatlarda yapýlan romantik teknik numaralarýný maalesef izlemekteyiz þirketin baþarýsýný deðil bu hissede operasyon yapanlarýn insafýný bekleyerek.Bu endekste bu fiyat doðruysa düþük endeksteki o fiyat nedendi çok adaletsiz bir kazanç cebine koymuþ olanlarýn eminim bu dünyada da maliyetleri olucak benim gibi Allah'a havale etmiþ kullardan birisinin duasý tutarsa.Kendi adýma bu ahlý hisseden çýkmak için maliyetimi bekliyorum adýný anmam.Hisseye buradan girmiþ veya daha aþaðýdan da girmiþ tüm ortaklarým bol bol kazançlar inþaAllah.Ýyi akþamlar.
Yer Ýmleri