http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
haftalýk hisse yarýþmamýza alalým tahminlerinizi
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
haftalýk hisse yarýþmamýza alalým tahminlerinizi
bir halt olacaðý yok.
Bilançonun 9 Aðustos'ta geleceðini biliyorum,gerçi bu hissenin sahipleri temel,teknik, endeks ,yatýrýmcý memnuniyeti vb.hususlarý çok dikkatle takip ediyorlar ki!!! Ben yine de Bilanço tahmini olan var mý sormak isterim.
Vay be. Temettün memettün batsýn senin.. Rezilliðinle baþ baþa býrakýyorum seni... Temettüyü verince kim bilir nereye ineceksin.
Birazcýk edep, birazcýk utanma yahu!
YTD
Vertu daha ne bekliyorsunuz gazla artýk hadi
Bunlar tam bir...
Bistte gitmeyen neredeyse tek bunlar... Ýte ite gidecek baþka bir þey yok. Gidecek de umuyorum ki açgözlülere saðlam bir kazýk atarak gitsin.
YTD
VERUSATURK GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Gönderim Tarihi:31.07.2017 19:19:33
Bildirim Tipi:ODA
Yýl:
Periyot:
Özet Bilgi
Baðlý Ortaklýðýmýz Pamukova A.Þ. bünyesindeki Ýklimya Üretim A.Þ?nin kalan Paylarýnýn Devir Alýnmasýna Yönelik EPDK Baþvurusu Hakkýnda
Ýlgili Þirketler [VERUS]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
31.03.2017 - 14.06.2017 - 10.07.2017
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Baðlý ortaklýðýmýz Pamukova Elektrik Üretim A.Þ.bünyesinde yer alan Ýklimya Üretim A.Þ.'ye ait kalan paylarýn tamamýnýn devir (Ýlmühaberlerin Yedieminden Teslim Alýnmasý) alýnmasýný teminen 31.07.2017 tarihinde (bugün) EPDK'ya izin baþvurusunda bulunulmuþtur.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygýlarýmýzla,
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
KAP a düþen haber gayet olumlu ama sen baskýlamaya devam et bakalým spek efendialýrsýn 3 ün.....
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Vay be kâr realizasyonu oldu
YTD
Yer Ýmleri