Gözümüz aydýn.kafein yazýlýmýn halka arz süreci ile ilgili haber geldi þimdi.
Gözümüz aydýn.kafein yazýlýmýn halka arz süreci ile ilgili haber geldi þimdi.
Ne aydýnlýðýyahu spk'ya yeniden baþvuruyorlar buda demektirki sil baþtan bekle babam bekle :D ayrýca yarýn yükselse bile ertesi gün yine gömer aþaðýya
![]()
Bu kagit adama kafayý çizdirir![]()
Ama satmak yok...þimdi olmasa bile s..e s..e bir gün 5'in uzerine atacaklar.sonuna kadar beklemeye devam.
2016 yýlýnda da Cafein ý halka arz edicez demiþlerdi;
Ben yandým eller yanmasýn. Vertu yu býraksaydým þu ana kadar bir villa param olacaktý. Çünkü emsallerimden yatas çok daha ucuzdu. Kaðýdýn 1/3 u kadardý . Banvit hakeza. Diyordum ya villayi kayýp ettim. Böyle dolandirildim. Bakýn güncelleme yapýyorlar. Gine arz etmeyecekler. Sazan çok nasýlsa.
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verusaturk'ten yeni halka arz açýklamasý
Verusaturk, iþtiraki Kafein Yazýlým Hizmetleri A.Þ'nin halka arz süreci hakkýnda KAP'a açýklama yaptý
Verusaturk,*%39 pay oraný ile*iþtiraki konumundaki Kafein Yazýlým Hizmetleri'nin halka açýlma sürecinde yöntem ve þartlarýn yeniden belirlendiðini açýkladý.
Verusaturk tarafýndan Kamuyu Aydýnlatma Platformu'na (KAP) yapýlan açýklamada yer alan bilgilere göre, Kafein Yazýlým'ýn bugün gerçekleþen Yönetim Kurulu sonrasýnda halka arz süreci*için belirlenen yeni yöntem ve þartlar ise;
"1)*50.000.000 TL kayýtlý sermaye*tavaný içerisinde olmak üzere; Þirketimizin çýkarýlmýþ sermayesinin 11.000.000*TL'den, tamamý nakit karþýlýðý olarak, 18.000.000TL'ye artýrýlmasý, artýrýlan*7.000.000 adet 1 TL nominal deðerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline*yazýlý paylarýn, mevcut ortaklarýmýzýn yeni pay alma haklarýnýn tamamen*kýsýtlanmasý suretiyle halka arz edilmesine,
2)*Halka açýlma süreci kapsamýnda*daha önce 26.05.2016 tarihinde imzalanan "Halka Arza Aracýlýk ve Yüklenim*Sözleþmesi" sonlandýrýlmak suretiyle, yeni þartlar çerçevesinde Metro Yatýrým*Menkul Deðerler A.Þ.'nin Yetkili Kuruluþ olarak belirlenmesine ve "Halka Arza*Aracýlýk ve Yüklenim" sözleþmesi imzalanmasýna,
3)Bu kapsamda SPK ve Borsa*Ýstanbul nezdinde yapýlan baþvurularýn yenilenmesine karar verilmiþtir." þeklinde ifade edildi.
Kafein'i daha güçlü bir sermaye yapýsýyla halka arz edecekler. Ayrýca bildiðim kadarýyla ilk baþvuruda halka arz için Meksa Yatýrým'la anlaþýldýðý belirtilmiþti. Bu açýklamada ise Metro Yatýrým'la anlaþýldýðý ifade ediliyor. Deðiþiklikler dikkat çekici. Umarým hayýrlý sonuç verir
Yahu bunlar yasal dolandýrýcý,vurgunu vurdular þimdide milletle maytap geciyorlar..halka arzý metroya vermesi bile beni þaþýrtmadi..hacý hacýyý mekkede,hoca hocayý tekkede,dolandýrýcý dolancýrýyýda bistte bulurmuþ..
Al vertuyu vur metroya,ikisi birbirinden bok..metronun yapacagi halka arz bile þaibelere gebedir..hiç bir haber bu kagidi kaldirmaz daha dogrusu kaldirip tekrar vururlar yere Verirler milletin eline..
Allah bunlarýn yedigi paralarý agizlarindan burunlarindan fitil fitil getirsin,sýçamasýnlar patlasýnlar mk.
Bu kaðýda girmeyi düþünenler kesinlikle ve kesinlikle girmesinler.
Benim gibi elinde olanlarda kesinlikle ve kesinlikle zararýna satmasinlar,tabi o paraya ihtiyaçlarý yoksa..
Varsayalým halka arz oldu hisseye etkisi ne olur %10-20 yada 3,4,5 tl
Öngörünüz nedir
Nereye bakmalýyýz
Yer Ýmleri