Allah senin de patronunun da belasýný versin ******** haysiyetsiz o.ç. vertu!
Allah senin de patronunun da belasýný versin ******** haysiyetsiz o.ç. vertu!
Önce 2.65e mal koydu kapaniþa az kala aldý o malý 2.62ye koydu sonra gelene gidene 61den 60 tan verdi o.ç
Bunun baþýnda kim varsa katkýsýz o.ç
Bunu gibi o.ç dünyada nadir bulunur.
Yarýndan itibaren 2.50ye tekrar yolculuk var..görünen köy böyle.
Hakkaten bu kaðýt adamý delirtir . Her an acaba yükseldi mi diye bakýyorum gün içinde . Hiç bakasým yok artýk .
Bunaldým ama satmýcam batsada.
indir 2.50ye ver bir haber Çýkar 2.80e ver milletin eline sonra 3 günde tekrar indir 2.50ye sonra bir haber daha çýkar 2.70e 2 gun sonra indir 2.50ye......böyle gider mk...baþka bir cacýk yok.
Yine söylüyorum; ky kesinlikle bu kagida bulaþmasin,biz ettik siz etmeyin..gözünüzü kapatin rastgele bir hisse alin daha iyi..zaten savaþ kapýya dayandi..gerçi bu aralar en saglamý nakitte veya altýnda kalmak..keþke nakitte olsaydim diyorum.
Evet bu senette ne zaman birileri çýktý bu senet iyi uçacak kaçacak yazdý senet hep çakýldý!Çünkü böyle uçacak kaçacak yazdýrýlan senet forumlarýnda yazan kiþilerde senedi yapan manüpülatörlerin adamlarýdýr unutmayýnýz bunu lütfen!!! Zafkanka yý piste alalým!!! Maliyetleri düþürelimmi buralardan verdiler yine çekip 2,87 lere ve elimize!!!!Senette yukarý hareket olup aþaðý bastýklarýnda da bu tip yazanlar ortadan kayboluyorlar hemen!Çünküü bu adamlar senette hareket yapan manüpülatörün adamlarý!Hareket tamam alttan alýnan mallar çakýldý üstten görev tamam bukadardý daðýlabiliriz arkadaþlar!!!
Böyle uçacak kaçacak yazzýldýðý zaman yukarý tepki hareketlerinde hemen çakacan malý kaçacan burada 2 yýldýr bunu öðrettiler
Saygýlar!
Ytd.Deðildir!
Kesinlikle katýlýyorum üstad. 2 yýldýr burada yazýp 400 bin lotum var. 8 liraya 10 liraya gidecek diye yazan sözüm ona ******** manipülatör-spekülatör çocuklarý vardý burada. Kendisini eleþtirenlere de hakaret ederdi bu manipülatör-spekülatör çocuklarý. Her defasýnda küçük yatýrýmcýnýn kafasýna vurulmasýna aracýlýk eden manipülatör-spekülatör çocuklarýnýn sayýsý azaldý ama zaten onlara da gerek kalmadý bi yerde. Kaðýt yere yapýþtý, küçük yatýrýmcý tuþ oldu nasýlsa
Bunlar nasýl halk arz yapacaklar. Halk bunlarý def ediyor. K.Y bir gelecek görmediði için kolay kolay gelmez. Meksanin yapamadýðýný metro nasýl yapacak. Metro kaðýda girdimi yýkým yapýyor. Kendi kaðýtlarýna baksak yeter...
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri