Originally Posted by
bt1975
(bilgilendirme mesajlarým ve teknik analizlerim, alým satým noktalarýmý yazmam faydalý bulunmayýp okunmuyorsa boþuna uðraþýp burada yazmayayým bununla ilgili faydalananlar belirtirse sevinirim yoksa dediðim gibi zamanýmý boþuna harcamayayým.)
Bilançoda bankalarla yapýlan anlaþma neticesinde dönemsel kar etkisine Trabzonspor bilançosunda geçen dönemle arasýndaki fark aþaðýdaki finansal raporun ekinde alýnmýþ resimde var 218 milyondan 24 e düþmüþ tspor ne kadar kar açýkladý 100 milyon eðer bu yapýlandýrma olmasaydý ne olurdu 80 zarar. Peki gsrayýn 2018 1Ç finansman gideri ne kadardý 153 milyon yani 130 gibi kar artýþý þu an cepte.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Seni defalarca uyardým...
Kamuoyuna yalan/yanlýþ bilgiler paylaþma diye...
Gerçekleri çarpýtma diye...
Yok akýllanmayacaksýn sen anlaþýldý....
Senle nasýl mücadele edeceðiz/baþ edeceðiz bilemiyorum?...
Bak senin için tane tane anlatýyorum...
Ts nin 2019/1ç de güzel bir b.kar-f.karý-n.kar açýklamasýnýn baþlýca nedenleri
1)70 milyon tl e yakýn(geçen seneye göre) ekstra futbolcu satýþ geliri olmuþ...
2)Geçen sene olmayan 40 milyon tl Uefa geliri oluþmuþ...
3)Tali bir faktör gibi ama az da olsa takým harcamasýný azaltmýþlar
buraya kadar brüt kar dý=126 milyon tl
4)Daha sonra net de e.f.gelir-gider dengesi bu sene geçen seneden +20 milyon iyi oluþmuþ bunun da nedeni kur karý/zarar
(buna finansal giderlerde deðineceðim)
buraya kadar olan kýsým f.karý idi=119 milyon tl
5)Þimdi gelelim zurnanýn zýrt dediði deliðe senin insanlarý yalan/yanlýþ bilgilerinle zehirlediðin kýsma....
Evet finansal giderler 218 den 24 e düþmüþ ama senin dediðin gibi banka yapýlandýrmasý nedeniyle deðil...
Geçen sene yani 31/05/2018-31/09/2018 tarihleri arasýnda kur 5,40 lardan 7,50 lere gitmiþ ve sportifler ciddi bir kur zararý yazmýþlardý...
218 milyon tl finansal giderin büyük bir kýsmý kur zararýndan oluþmaktaydý....
Ancak bu sene yani 31/05/2019-31/09/2019 tarihleri arasýnda kur 6,53 lerden 6,30 lara geri gelmiþ...
Kur zararýný býrak aksine kur karý yazmýþlar...
Buda Net kar dý=106 milyon tl
Gördüðün gibi banka yapýlandýrmasý ile alakasý yok mevzunun...
Akþam akþam bana tonla yazý yazdýrdýn...
Dip Bilgi:TS yabancý para cinsinden (euro) borçlarýný 55 den 12 milyon euro ya düþürmüþ..TL e çevirmiþdir...
Bilge Ýnsan Büyük Üstad Sn Güneysu
Ýlgili þahsý (adýný anmaktan bile imtina ediyorum) bilanço konularýnda defalarca uyardým ama yalan söylemekte ýsrar ediyor
Bu yalancý ile nasýl mücadeleceðim ben yaw?
Her zaman baþlýk da hazýr ve nazýr bulunamam ki ben...
Aklýnýza gelen bir çözüm öneriniz var mý?
saygýlar/baþarýlar
Son düzenleme : Tengri Han; 28-09-2019 saat: 23:24.
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri