-
Derneğin hisse sattığı yerde bulunup para kazanmak mümkün değildir daha önce bu hadiseden çok can yaktı kol bacak neyse ytd
kurthan
-

Originally Posted by
kurthan
Derneğin hisse sattığı yerde bulunup para kazanmak mümkün değildir daha önce bu hadiseden çok can yaktı kol bacak neyse ytd
kurthan
Tıpkı tsporun 80 kuruşlarda yaptığı gibi. Çok haklısınız... Sonrası malum...
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
kuscu35
Tıpkı tsporun 80 kuruşlarda yaptığı gibi. Çok haklısınız... Sonrası malum...
Bu fiyatı not al sayın kuşu bakalım yakın süreçte neler yaşanacak ytd
kurthan
-

Originally Posted by
kurthan
kurthan
Alıyorum 
2.31
05.02.2020
Vadeyi de siz belirleyin lütfen.
-

Originally Posted by
kuscu35
Alıyorum
2.31
05.02.2020
Vadeyi de siz belirleyin lütfen.
İyi akşamlar diliyorum arkadaşlar. Merak edilmesin yakında 3 ü de geçer yaza doğru 5'i de. Samat da düne kadar 1'in az üzerindeydi bedelli yüzünden güya direnç kıramıyordu! Spor kulüplerinin talep sorunu yoktur...Arz sorunu da yoktur. Marka değeri limiti hiç yoktur... Sadece yönetim dönemlerinde ihtiras ve basiretsizlik vardır. 4. bedelliye ihtimal vermiyorum. Bunlar da benim sesli düşüncelerim. (Al sat tut tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye yazdım.)
-
Gsray

Originally Posted by
kendihalindeo
İyi akşamlar diliyorum arkadaşlar. Merak edilmesin yakında 3 ü de geçer yaza doğru 5'i de. Samat da düne kadar 1'in az üzerindeydi bedelli yüzünden güya direnç kıramıyordu! Spor kulüplerinin talep sorunu yoktur...Arz sorunu da yoktur. Marka değeri limiti hiç yoktur... Sadece yönetim dönemlerinde ihtiras ve basiretsizlik vardır. 4. bedelliye ihtimal vermiyorum. Bunlar da benim sesli düşüncelerim. (Al sat tut tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye yazdım.)
Arkadaşlar iyi akşamlar bol kazançlar (3-4 gün önce yazmıştım Gs 3 ü 5 i geçer...) Düşük faiz ortamında faizler de düşmüşken, ucuz kalmış şirketlerin piyasa değeri yükselmesi ve ederine gelerek kredibilite artışı ülkemizin dünyada yükselişini de teyit edecek inşallah. (Yazdıklarım al sat tut tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye yazdım.)
-
-

Originally Posted by
kurthan
kurthan
not aldığında 2,31 idi.
Hatırlatmak isterim 
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız