-
herkes diyor ki yenerse beklenti kalmaz düşer falan bence de antep yenebilir sivas a 5 atmıştı ama sivas soğuk tff bizim erkene alma talebini de reddetmiş
-

Originally Posted by
burak3535
eğer tümden düşerse de 1 e 2 ye falan maliyet düşüre düşüre 1 sene beklemek mantıklı mı?
Sivas'a yenilse bile oralara düşmez artık. 3 altı olmaz diye düşünüyorum bundan sonra.
-
Soğuk etkilemez. Deplasman ve seyirci etkisi olacaktır ama Gs daha iyi takım. Futbolcular istekli ve hırslı olursa Gs kalitesiyle oyuna ağırlığını koyup alır bu maçı.
-

Originally Posted by
mithrandir
Soğuk etkilemez. Deplasman ve seyirci etkisi olacaktır ama Gs daha iyi takım. Futbolcular istekli ve hırslı olursa Gs kalitesiyle oyuna ağırlığını koyup alır bu maçı.
hocam 4 e çıkarsa zaten satıcam da şey diyicem hani sezon sonu falan 1 olmaz mı o zaman toplayayım işte seneye kadar 3.49 maliyeti düşer hem yanlıs mı
-
Bence 1 değil 2 bile olmaz artık. Şampiyon olursa zaten yukarılarda kalır, çok geri gelmez. Şampiyon olamasa bile tekrar 1'li 2'li fiyatlara inmeyecek gibi geliyor bana. 4 üstünü yine görebilir bu hafta..
-
2.50 altını görürse maliyet düşürmek için alınabilir evet o seviyelerden..
-
2'nin altına hiçbir şekilde ihtimal vermiyorum.
-
o kadar düşer mi abi? bide geçen sene şamp oldugunda hiç artmamıs bu sene neden artıyor? inşallah çıkar 4 e satacam valla çok stres oldum neden çıkmıyor neden anlamıyorum bist yeşil 111k neden çıkmıyor ya neden acaba sivası yenersek ne olur kusura bakma cok soru sordum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri