Borsada herþeyi hesap edeceksin .Sportif hisselerde de çoklu ihtimalleri hesap edeceksin.
Borsanýn durumu ortada .Koyun gibi hoca üstad þeyh lerin peþinden gitmeyeceksin.Bunlar size 3-5 yýl bekleyin derler hep .Ama kendileri alýr satarlar tahtalarda .Onlarýn en sevmediði yatýrýmcýlar benim gibi alttan alýp kafalarina mal çakan yatirimcilardir .Neden sevmezler bizleri çünkü coskunun zirve yaptigi anlarda herkesin mal aldigi anda onlar mal Çakar ky ya .
Borsadaki küçük hisseler eserinin 3-4 katý þu sýralar .Bu yuzden kazandigimin bir kýsmýna 3 adet daire aldým Adana m dan .Borsada artik büyük param yok.Persembe günü 3.48 ortalama ile 150 bin lot Gsray hissesi aldým.Borsadaki paramýn %98 i gsray da .Tüm bu ihtimalleri Çarþamba günü geceden hesapladým.Yeter ki Tspor Antep e takýlsýn ,bizde Sivas i Sivas ta yenelim dedim.En zor kýsým bu bu gerçekleþirse derbi haftasi çok kolay gececek demiþtim.Tspor un takýlmasý gerçekleþti ,Sivas i yenmemiz de gerçekleþirse haftaya LÝDERLÝK çok kolay inþallah.

Alýntý yaparak yanýtla
...

Yer Ýmleri