Bizim milletimiz gururuna yedirip satmaz asla diycem ama, bu borclarla artik mümkün degil.
Bahsi gecen yasa bile aslinda sportif hisseler icin oldukca iyi bir beklenti. Fiyatlanir diye düsünüyorum. Mayislar GS nin olsun diyelim....
Bizim milletimiz gururuna yedirip satmaz asla diycem ama, bu borclarla artik mümkün degil.
Bahsi gecen yasa bile aslinda sportif hisseler icin oldukca iyi bir beklenti. Fiyatlanir diye düsünüyorum. Mayislar GS nin olsun diyelim....
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Arttýrýyorum 300 olur. [emoji23][emoji23][emoji23]
Para tekniði yapar.
Ben çevreme 3 yýldýr söylüyorum. Takýmlar bu kadar borç yükünden satýþ haricinde çýkamazlar diye. Ya olur mu öyle þey satýlýr mý laflarý çok duydum. Þartlar bunu gerektiriyor. Ýngilizler salak mý? Eðer öyle bir durumda sportif baþarý ülkemizi de dünya gözünde level atlatýr.
Satýlýnca 20 olunca bu kuþçuyu görecem
20 az kardeþim. 200 de çok geldi. 50 de anlasalim
4 üzerinde iken agliyordun, þimdi utanmadan hala sataþýyorsun. Aðalarýn da kayýp
20 olmasýný isterim ama imkansýz. 20 olsun, sana yemek ýsmarlarým. Anlaþýlan izmirdesin. Ama gaz vermeyi býrakman lazým.
SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri