-
ben kar ettim mi ettim tertemiz bekleyen beklesin yukarıdan ben düşünce alır yanınıza gelince daha yüksek karla boşaltırım ytd bu saatten sonra en fazla olacağı 3.
-

Originally Posted by
burak3535
ben kar ettim mi ettim tertemiz bekleyen beklesin yukarıdan ben düşünce alır yanınıza gelince daha yüksek karla boşaltırım ytd bu saatten sonra en fazla olacağı 3.
ancak 2021 haziran temmuz ağustos civarı kağıt 7 8 i görür o anlaşmalar vs
-

Originally Posted by
kuscu35
Bir karar ver. Götün basın ayrı oynuyor.
7, 8 nere 20 nere? 1.3 nere 3 nere?
Karakterin belli ediyor senin ne olduğunu. Herkes de görmüştür. Gerisi önemli degil bnm acimdan. Hisse ister 1 olsun ister 10.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kağıt 1 lıra olsun siler süpürürler
zorakipaşha
ZIPKINCI
-
bu senenin beklentisi şamp ligiydi olmadı parası olan yatırımcı kağıttan çıkacak ky kağıdı tutamaz seneye yazın yine gelirim buralara o zaman da buralarda ol.
-

Originally Posted by
emreakyol
Bu kağıt 1 lıra olsun siler süpürürler
zorakipaşha
dost kağıtta beklenti kalmayınca balinalar satar ky de tutamaz bence. yeni hisseler varken kimsenin bekleyeceğini sanmam benim beklentim 1.30 civarları ama sen bilirsin yatırım tavsiyesi değil anca borsa beklentiyi fiyatlar gs de de seneye kadar bir şey yok.
-
Borsada ne olacağını kimse bilemez ama bu hissenin artık 2-2.50 altını göreceğini sanmıyorum.
-

Originally Posted by
mithrandir
Borsada ne olacağını kimse bilemez ama bu hissenin artık 2-2.50 altını göreceğini sanmıyorum.
görüşünüzdür saygı duyarım. buradaki bazı tipler gibi hakaret vs etmiyorum kimseye. adama seneye 10-20 olur dedik küfür ediyor şimdi beklenti bitti düşer diyorum bu sefer artar diyor tuhaf bi tip :D türk klüplerinin borçtan tek çıkış yolu satmaktır. o da katarlılara olur bence. Stadyum anlaşması ve satılmasıyla birlikte hisse neden 20 30 lara gitmesin ki ? stadyum anlaşması kesin olacak bir şey satılma ihtimali bir ihtimal. seneye yaşayacağımız bile meçhul olduğu için garanti olarak söylenemez zaten.
-
Klüplerin satılması olabilirse dediğiniz rakam olur neden olması bjk öncelik gibi daha öncede bjk ile ilgili satılma duymuştum

Originally Posted by
burak3535
görüşünüzdür saygı duyarım. buradaki bazı tipler gibi hakaret vs etmiyorum kimseye. adama seneye 10-20 olur dedik küfür ediyor şimdi beklenti bitti düşer diyorum bu sefer artar diyor tuhaf bi tip :D türk klüplerinin borçtan tek çıkış yolu satmaktır. o da katarlılara olur bence. Stadyum anlaşması ve satılmasıyla birlikte hisse neden 20 30 lara gitmesin ki ? stadyum anlaşması kesin olacak bir şey satılma ihtimali bir ihtimal. seneye yaşayacağımız bile meçhul olduğu için garanti olarak söylenemez zaten.
zorakipaşha
ZIPKINCI
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri