gecmise bak unal aysal doneminde nesiiikkknmler yeemis sonra kalpten gitme
gecmise bak unal aysal doneminde nesiiikkknmler yeemis sonra kalpten gitme
sen nasil bir picvcc speksinn 15 senedir caldigin yetmiyor mu bi nefes ver ananinnin ack sina biraz fenerden,tsden ya da bjk dan nasip piclik olurda senin yaptigin varya tam feto pici vedat giray in musade ettigi zamanki gibi ha la aynisini yapiyorsun be .....ytd...
Ünal Aysal zamanýydý. 200 tl.den 150 ₺'lere inmiþ ve pis zarar etmiþtim..SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne ligdeki durumu, ne projeleri, ne borçsuzluk hedeflerini bir türlü fiyatlamýyor... düþünüyorum da bir tek bedelli sermaye artýrýmý açýklarsa olumsuz algýlanabilir diye düþünüyorum da son yýllarda bedelli açýklayanlar da günlerce tavan tavan gitti. bilhassa pandemi döneminde... sayýn Erden Timur, ne açýklayacaksanýz açýklayýn da bu baský bitsin... bedelliye de hazýrýz çünkü buradaki potansiyeli biliyorum...
y.t.d.
bu kagidin speki hirsizdir kimseyi dikkate alip spor hisselerine yatirim yapmayin.benim dolar bazli maliyetime gelmesi icin dolar bazli 12kat daha gitmesi lazim....ona gore burada iyimser yapilan yorumlara inanmayin.ytd
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1136033
01.06.2022-28.02.2023 Dönemi Finansal Tablolar Ve Dipnotlar
Net Dönem Karý veya Zararý
-524.906.100
Fener maçýndan sonra sonuç ne olursa olsun, þampiyon yüzde 80-90 ortaya çýkacak GS-Sivas maçýndan sonra Þampiyon belli..
GS hissesinin gidebileceði yeri hesap eden, analizini yapan , bu spekler kavgasýnda nasibini alýr.
Perþembe ve Cuma trene binen biner ondan sonrasý peþinden koþar...
YTD
Bjk.nin fiyatýndanda utanmýyor spek bey.Beklenti bitti diyor.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri