Sosyal medya eleþtirilerinin karþýsýnda sokaðýn elestirilerinin olumlu olduðunu söylüyor.
Sokak ya da sosyal medyanýn ne kadarý futbolun çok basit bir oyun olduðunu kabul ediyor. Futbol çok basit bir oyundur. Teknik direktörler vs bilim adamlarý gibi konumlandirilamaz. Basit bir iþe dünya paralar veriliyor. Ayrýca 220 milyon euro kadro deðeri olduðu söylenen takýmý yönetenler sorgulanmiyor..
Ortada çok anlaþýlýr birsey var. Ýyi futbol yok. Maç içerisinde dedim. Okan kaleciden bahsedecek. Kaç maçtýr tek farkla kazanýlan maçlar..
Kadro planlamasý yanlýþ. Torera sakatlanma orta sahada oynayacak oyuncu yok. Ndombele denen adam sezon kampý geçirmedi..
Ndombele, sanzchez, tete, Zaha , zyech sezon kampýna geçirmeyen oyuncular..
Okanin sezon öncesi transfer yönetimleri yanlýþ. Þimdi de kadro yapýlanmasý yanlýþ.
Kerem demirbay orta göbekte oynayacak bir oyuncu deðil. Kaç maç kerem demirbay yüzünden takým gol yiyor. Eðer bunu teknik direktör hala görmüyorsa ciddi soru iþareti var..
Kerem demirbay bu takýmda oynamaz deðil. Oynar. Fakat orta göbekte oynayamaz..
Zaha iyi hoþ güzel.. fakat takým savunmasýna ve týp kazanmaya katkýsý iyi deðil. Bu tür oyuncular benim tercihim olamaz.. gol atar, attýrýr. Fakat geri dönüþleri ve top kayýplarinda geri kazanimda çok zayýf.. Türkiye ligi için yeterli ama Avrupa için takýma zarar verir..
Zyech noktasýnda beklentim çok fazla yok. Davidson sanchez hamlesi olan bir oyuncu. Oyun tarzý kötü deðil. Fakat sanýrým aðýr bir oyuncu. Orta sahaya yakin olmasý hoþuma gidiyor. Sýkýntý þu.. okanin Kerem demirbay ile oynamasý ve davidson sanchez8n aðýr olmasý gs in defans arkasýna çok top atýlmasýna neden olur
Ndombele eðer form tutar ve kaliteli bir oyuncu ise torera ile orta sahada mutlaka ikili oynamasý gerekli. Þu anki orta saha çok kötü..
Gs sadexe torera ile bu sezonu bitiremez. Ýsterse tüm sezon sahada olsun.. yeri gelecek bazý takýmlarý sadexe torera dýþ geciremiyecek... Ne Kerem ne olivera gs için iyi bir orta saha deðil.. umarým davidson iyi bir adamdýr..
Futbol basit bir oyundur. Þu anda dünyanýn en iyi hocasý dedikleriniz dahi triskadir. Doktoruna mühendisine vs þapka çýkarýrým. Teknik direktörleri dahiyane vs gibi kavramlar ile nitelemek Tam komedi..
Yönetim takým kaos futbolu oynuyor. Panik halinde koþuyorlar.. 5 atacaklarý takýma zar zor 70 lere gelirken 1 gol zor atýyorlar.. taraftar daha kaç maç diken üstünde maçlarý izleyecek

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri