piyango bileti almayýp büyük ikramiyeyi beklemek gibi olmuþ sizinki![]()
piyango bileti almayýp büyük ikramiyeyi beklemek gibi olmuþ sizinki![]()
Sanki farklý bir maç izledik..Gs in attýðý ilk gol dahil neredeyse 60 a kadar gs in pozisyonu yok. Bu kadar kötü united karþýsinda gs neredeyse fark yiyecekti.
Maça çýkýlan kadro tamamen yanlýþ.. þimdi tv lerde söyle iyi kadro böyle iyi kadro diye yorumlar yapýlýyor.. iþte attýðým yorum duruyor. Barýþ Alper dedim mertens dedim.. Okan yanlýþ çýktý dedim. Barýþ Alper girdi kereme asist yaptý, mertens girdi icardinin kaçýrdýðý penaltýyý yaptýrdý..
Yine sezon öncesi Abdülkerim ve Nelson çok çok hantal acil hýzlý , 1.85 boylarýnda defans oyuncusu alýnmalý dedim. United maçýnda davidson sanchezin hatasýnda Abdülkerim yerinde suratli birisi olsaydý o gol olmazdý...
Futbolda oyunu ileride kurman için defans ikilinin çok süratli olmalýydý.. Marco iyi bir defans oyuncusu deðildi. Fakar super ligin en suratlisiydi..
Yine okanin orta saha diziliþi en kötü olanýydi. Defans kökenli olan adam orta sahada oynatýlmaz. Kaan ayhani aldý oraya koydu. Þimdi basýn çýkmýþ harikaydý vs..Okan dahi vs vs.. Güler misin aðlar mýsýn.. Kaan ayhan hangi topu kesti.. orta sahada sadece torera vardi..aþýrý kötü bir futbol anlayýþý..
Sezon öncesi yazdigim suratli ve kaliteli defans ve orta saha oyuncularý alýnmýþ olsaydý gs united karþýnda pozisyon vermezdi..
Mac devre arasýnda yazdigim yorum yukarýda duruyor.. sezon öncesi yazdýklarýmda.. gs adý m.united olan bir takýmý yendi.. fakat bu m.united çok kötü bir takým.. Ona raðmen gs fark yemekten kurtuldu..
bazý kaðýtlar beklentleri hemen satýnalmazlar..silkeleme yapmadan kaðýt gitmez.. ama merak etmeyin er veya geç hareket baþlar...bu kaðýdýn önümüzde beklentisi çok.. yatýrým tavsiyesi deðildir..
GS bugün limoni,bu tahtacýlarý anlamýyorum,iyice süründürmeden götürmezler,FB ve BJK tahtacýlarý saðlam,anlaþýlan onlarlan oyalanýyorlar,oyalasýnlar bakalým sýra buna ve TS'yede gelecek,iki hisse çok ucuz kaldý onlara göre,þu an ikisi trade konumundan çalýþýyor,yani benim gibiler için...ytd.
Þenol güneþ istifa etmiþhisse ne olacak acep,adamlar þenol hoca için çýkardýlardý
...ytd.
Ulen GS devler liginde,devler liginde FB ,Karga gibi gelir getirmeyen kupada deðil,yeri burasý deðil,galipte geldi,üstelik deplasmanda ingiliz p.çleri mýnýna goyduðumun hindileri dediler,ulen tahtacýlar sizdemi ingiliz lavuklarýmýsýnýz,deðilseniz verin altýna torpili![]()
Yer Ýmleri