Originally Posted by
refaba
Aynen onaylar, bak TS bir sene içinde 2 bedelli yaptý þimdi sürünüyor 0,80-90,dötleri sýkýþtýmý ya hisse satýyorlar yada bedelliye gidiyorlar,adamlar böyle,iktidar taktiðini uyguluyorlar vur abalýya diyorlar,...
refaba hocam uzun ama çok güzel bir yazý olmuþ, içten yazmýþsýn zevkle okudum. Pek çok mevzuya da deðinmiþsin. Özel mevzulara da girmiþsin, valla helal olsun sana, ki bunlar hayat dersi niteliðinde. SPK bedelliyi onaylar diyorsun, ben ise fifti fifti diyorum. Burada gerçekten de KYlerin ciddi þekilde aleyhine bir durum söz konusu. %100 bedelliyi patlat, aradan 1 yýl gibi zaman geçtikten sonra bir %400 bedelli daha yap. Yok böyle bir dünya. Büyük ortak olan dernek hep kendine yontuyor. %400 lük bedelliye onay verilmesi bence hata olur. Eðer onay vereceklerse derneðin de kendi kaynaklarýyla 2.6 milyar TL nakit koyarak bedelliye katýlmasýnda ýsrarcý olunmalý, öyle ayni sermaye ile bedelliye katýlmak veya þirketten sürekli borç almak vs gibi anti kuntin iþlere müsaade etmemeli.
KENT gibi tedavüldeki lotlarý çok çok az olan hisselerde para kazanýyor olmana sevindim. Bu tür hisseler bana uygun deðil, bunlara ben giremem, girsem bile çýkamam. Portföy ufak olacak, ayrýca zamanlamasýný da doðru yapmak þart bunlarda.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri