Originally Posted by jmk99 Ben kadın mt'den başkasıyla çalışmam. Ramazan'la çay içmeyi düşünemiyorum bile. Yalnız emmi benim kisi mt değil müdür rica ederim fark var😏
Originally Posted by Batman üstadım sizi engellemiş yazıyorsunuz ama sanırım görmüyor ama bu sayede görecek Yok hayir goruyorum kamucu sadece cevap vermek istemiyorum bir dt ye yakismayacak seviyede yaziyor...
Originally Posted by Webster Yok hayir goruyorum kamucu sadece cevap vermek istemiyorum bir dt ye yakismayacak seviyede yaziyor... engelleyince msj görülüyor mu yoksa engeli mi kaldırdınız?
Originally Posted by Webster Yok hayir goruyorum kamucu sadece cevap vermek istemiyorum bir dt ye yakismayacak seviyede yaziyor... Veremezsin zaten cevap , gerçeği yazıyoruz
Originally Posted by eaw Yalnız emmi benim kisi mt değil müdür rica ederim fark var😏 Hangi banka ustadim merak ettim
Benim şube banka değil adeta victoria secret defilesi gibi mt ler bile bir içim su
Originally Posted by eaw Benim şube banka değil adeta victoria secret defilesi gibi mt ler bile bir içim su bankanın panjurları inince krema mı sıkıyorlar üstlerine fiski mi patlatıyorlar nasıl hayatlar yaşanıyor yaw ramiz emmi duymasın
Originally Posted by Batman bankanın panjurları inince krema mı sıkıyorlar üstlerine fiski mi patlatıyorlar nasıl hayatlar yaşanıyor yaw ramiz emmi duymasın Bence eawin gozu donmus Ziraat bankasindaki teyzeleri vs defilesinde goruyor 😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri