-

Originally Posted by
Webster
Syn medwig
Nickimi Dr.Webster olarak guncelleme sansuniz var midir
Guneysu abim soz vermisti
Doktora bitincr yapacakti
Dr.webster amcami catlatir yeminle
-

Originally Posted by
MedwiG
Ben karşılıklı rakı içtiğim tanıdığıma ceza veriyorum hiç bilmediğim tanımadığım birini mi koruyacağım ? Bunu çok uzattınız yönetimde kimse kimseyi korumuyor , sanki koruyor gibi yazan kişiye uyarı yaptım buradan da korunuyorsa bilelim yönetim adam kayırıyor diyenlere uyarı yapıyorum .. Bu konuyu kapatın şayet bir kez daha birbirinize karşı atışma , çekişme içeren mesaj olur veya yönetim adam kayırıyor yada yönetim benle uğraşana ceza verir gibi şeyler olursa ciddi ceza uygulayacağımı bilmenizi isterim . Bu ne yahu sabah öyle akşam birbirinizle atışıp şikayet edip duruyorsunuz ! Engelleyin bir birinizi olsun bitsin ama biriniz akşam olmuş adamın mesajlarını taramış sabah attığı mesajı şikayet ediyor biriniz bana laf eden bağlanır diyor abarttınız .. Kimsenin korunduğu ettiği yok iki de bir açıklansın bilelim deyip durmayın .. Şurada vakit geçirmeyi bile beceremiyor sürekli tartışma içindesiniz .. Yeter..
Adam yazıyor biz ne yapalım sayın Medwig.
Açıklık getirdiğiniz için teşekkürler.
Biz de abisi var sandık yönetimde.
Böyle tehdit her mesajın altında korktuk...
Bir de ceza almaması bizi bu düşünceye sevk etti, açıklama için tekrardan teşekkürler.
-

Originally Posted by
Webster
Syn medwig
Nickimi Dr.Webster olarak guncelleme sansuniz var midir
Guneysu abim soz vermisti
Doktora bitincr yapacakti
Nick değiştirme yapılmıyor , sayın guneysu saka yapmıştır .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Nick değiştirme yapılmıyor , sayın guneysu saka yapmıştır .
Pardon nick degisimi degil
Nickinin altina yazabilirim demisti
Bu da mi saka imkansizmi
-

Originally Posted by
Webster
Bu da mi saka imkansizmi
Örnekleri var Webster üstadımızın hakkıdır.
-

Originally Posted by
MedwiG
Ben karşılıklı rakı içtiğim tanıdığıma ceza veriyorum hiç bilmediğim tanımadığım birini mi koruyacağım ? Bunu çok uzattınız yönetimde kimse kimseyi korumuyor , sanki koruyor gibi yazan kişiye uyarı yaptım buradan da korunuyorsa bilelim yönetim adam kayırıyor diyenlere uyarı yapıyorum .. Bu konuyu kapatın şayet bir kez daha birbirinize karşı atışma , çekişme içeren mesaj olur veya yönetim adam kayırıyor yada yönetim benle uğraşana ceza verir gibi şeyler olursa ciddi ceza uygulayacağımı bilmenizi isterim . Bu ne yahu sabah öyle akşam birbirinizle atışıp şikayet edip duruyorsunuz ! Engelleyin bir birinizi olsun bitsin ama biriniz akşam olmuş adamın mesajlarını taramış sabah attığı mesajı şikayet ediyor biriniz bana laf eden bağlanır diyor abarttınız .. Kimsenin korunduğu ettiği yok iki de bir açıklansın bilelim deyip durmayın .. Şurada vakit geçirmeyi bile beceremiyor sürekli tartışma içindesiniz .. Yeter..
Syn medwig
Yalniz birsey dikkatinizi cektimi bilmem
Kavga cikinca forumun reytingi artiyor 😀😀
Bizim toplum kavga izlemeyi sever
Ver eline ceyirdegini de
Oooh mis
-

Originally Posted by
jmk99
Örnekleri var Webster üstadımızın hakkıdır.
Tsklr emmim
Forumda amme hizmeti yapiyorum
Lutfen beni kirmayiniz sayin medwig
-

Originally Posted by
Webster
Bu da mi saka imkansizmi
Nickin altına yazmak icin uzun yıllarca foruma katkı yapmanız lazım .. Buna sahip olanlara bakılırsa çok mesaj atan çok emek veren hemde bunu 1-2-3 yıldır degil yıllar yıllarca yapanlar olduğu görülecektir Bu yüzden herkese böyle bir şey yapılırsa altından kalkılamaz.. Yine de sayın guneysu demişse vardır bir bildiği ama standartlar dışına çıkılacağını sanmam . Ayrıca onun yazması veya yapmaması çok önemli değil bana göre ..
Herkese iyi akşamlar .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri