Kimse yok mu
Kimse yok mu
Yine kimse yok
Biz Geldik. S.a.
Gelen çok ama işe yarayan yok. CANLI geldi.
Burası çok neşesiz. sıkıldım. Yarın için biletimi alın gitmek istiyorum. daha neşeli pavyonlar bulacağım.
Yatırım ve pavyon tavsiyesi değildir.
Tahtacı dayı, herkesi püskürmüşsün. Peki bu kadar malı küçüklere nasıl yıkmayı düşünüyorsun ? İnsanların ağzına bir parmak bal sürmeden olmaz ki. Çaktırmadan hacim artırıyorsun ama nafile. Senin işinde zor be yav.
Yatırım tavsiyesi olamaz.
Hisse 4.5 civarı dibini yatayını yapmış bitirmiş 50 günlük ortalama üstüne atmış yola çıkmış bundan sonrası sabır ve çanak tamamlamaya gitmek olur haftalıkta küçük bi flama yapıyo gibi sonuna gelmiş.
Tahtacı dayı , tahta yapmayı mezar tahtası yapmaya çevirdin be dayı. Ne o , genç kızlar gibi eteği kaldırıp kaldırıp indiriyorsun. Delikanlıları azdırıyorsun ! Açacaksan aç be dayı. Yan duraktan izliyorum bu tahtayı. Şahane bir sektör ve şahane bir bilanço ile bu kadar rezil edilmez hisse dayı.
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri