Elindeki hisse portföyü önemli olan prim yapmasý gitmesi buda kýsmet ve öngörü tabiki býstle koreleler ama bazýlarý 2 katýna yukarý bazýlarý 2 katýna altýnda endeks üstü kalabiliyor mu ben ona bakarým çýkýþ ve düþüþte ben 2 fonun portföyünü yakýndan takip ediyorum günlük canlý borsada bakýyorum önceden beðendiðim tcdd ydi 1 aydan beride özelikle son 15 gün accc
tccde 1.52 den 1.40 geldi diðer fonlar 1.52 yi bile deldi çoðuda 1.45 lerde tcdd üzerinden anlatýrsak tccd tek kaybettiren hisse fon bugün ve son 10 gün bazýnda en kötü performans
Diyorum ki dua etsinler anlaþma oldu yoksa tcdd 1.30 gelmiþti dün bugünelindeki hisse portföyünün çoðu þiþmiþ hisseler bazý hisslerden o kadar nasýl alabilmiþler hayret demekki satsan satamazsýn demekki ortaklýk var ayaklar ben bu ayki portföyü görünce zaten þaþmýþtým biz alsak 10 taban olur o kadar hisseyi vatandaþtan sökmek için kaç yýl beklettiklerini bilirim

elindeki hisse portföyünün çoðu þiþmiþ hisseler bazý hisslerden o kadar nasýl alabilmiþler hayret demekki satsan satamazsýn demekki ortaklýk var ayaklar ben bu ayki portföyü görünce zaten þaþmýþtým biz alsak 10 taban olur o kadar hisseyi vatandaþtan sökmek için kaç yýl beklettiklerini bilirim
tcdd nin portföyünün yüzde 6-7 hatta yüzde 10 yapmasý lazým açýðý kapamak için bugün sert yükseliþte düþerken 5.52 düþmüþtü bi günde

Yer Ýmleri