Bu durumda iþbank TI1 leri satýp TIV almak lazým, deðil mi hocalar ?
Bu durumda iþbank TI1 leri satýp TIV almak lazým, deðil mi hocalar ?
Sayýn hayrani üstadýmýn tabiriyle önden yüklemeli bu agresif faiz indirimini oldukça zor günler geçiren bankalar için bir çeþit sübvansiyon olarak nitelendirmek mümkün. Haliyle bu durum yýl sonu bilançolarýna olumlu olarak yansýyacak ve beklentileri de olumlu yönde etkilemesi beklenir. PD/DD olarak yeterince cazip olan (olasý bir HALKB etkisinden arî olarak) bankalar eþliðinde endekste de aþaðý yukarý ayný getiri potansiyeli mevcut diyebiliriz. Bu itibarla portföyünde banka aðýrlýðý yüksek olan deðiþken fonlarýn getirileri de olumlu yönde etkilenecektir gibi bir deðerlendirme yapabiliriz sayýn dostlarým.
avrupada hava bozmaz, bizde ekstra bir sýkýntý yaþanmaz ve risk iþtahýna baðlý olarak endeks 100 bin üzerine yerleþip burayý bir destek haline getirebilirse yýl sonu noðel rallisi falan dedikleri o hareket yaþanýp endeks te 2 dolar hedefine ilerleyebilir ki bu da en azýndan 110 binlerin üzeri anlamýna gelir.
News, Para Piyasalarý fonu anladýðým kadarý risk içermiyor. Ýçinde hisse senedi yok biliyorum. Siz bu konularý sýký takip ediyorsunuz. Örneðin Vk6 fonu hakkýnda görüþünüz nedir? Ya da bu fonlardan getirisi iyi dediðiniz fonlar var mýdýr? Çünkü artýk mevduat yerine buraya dönmeyi düþünüyorum. Düþüncenizi almak istiyorum. Bol kazançlar
Yer Ýmleri