Originally Posted by myfinans YHT TEFAS'ta yok Sadece YKB hesabý olan alabiliyor. Evet yapý kredi vardýr diye söyledim genelde herkesin var olmayan yoksa da ilginç Originally Posted by myfinans YHT TEFAS'ta yok Sadece YKB hesabý olan alabiliyor. Evet yapý kredi vardýr diye söyledim genelde herkesin var olmayan yoksa da ilginç
Originally Posted by NewsTR Garantin kendisinin tavsiye etmem grafiklere bakarsanýz görürsünüz örnek baþkasý 20 yapýyorsa günlük sürekli 2 puan aþaðýda. Beni taklit ediyor 😃😃😃
Originally Posted by NewsTR Evet yapý kredi vardýr diye söyledim genelde herkesin var olmayan yoksa da ilginç News benim yok Neresi ilginc
Originally Posted by admustafa 980 nolu sayfaya gidemiyorum 979'da kaldým Ne ictin mustafa ne demek istiyorsun😃
Originally Posted by Webster Garantininde hic birseyinde tat yok be ustadim [emoji848][emoji848] maaþ hesabý orada. enpara var ayrýca o da zaten boþ sadece k.kartýný kullanýyorum eskiden 32 gün atardým bakmazdým. ben anlamýyorum insanlarý bu þekilde zorla fon sever yaptýlar. SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by Webster Ne ictin mustafa ne demek istiyorsun😃 Biþey içmedim üstadým 980 nolu sayfaya týkladým mý 979 nolu sayfa açýlýyor.
Originally Posted by admustafa 980 nolu sayfaya gidemiyorum 979'da kaldým Originally Posted by Webster Ne ictin mustafa ne demek istiyorsun Mesaj silmeleri olunca karýþtý bir ara Sayfayý kapatýp açýn düzeliyor.
Originally Posted by admustafa Biþey içmedim üstadým 980 nolu sayfaya týkladým mý 979 nolu sayfa açýlýyor. Ama daha 197. Sayfadayiz 😃😃😃
Forum Rules
Yer Ýmleri