BIST ten mi alýnabiliyor yoksa denizden hesap mý olmasý lazým nasýl oluyor ilk defa duydum böyle bir þey ama mantýklý bence garanti kazanc sonuçta mevduattan iyi [emoji2]Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 120 bin olunca satacaðým.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Hocam aracý kurumdan aldýðýnýz hisse senetlerine blokaj koyunca, deðil aracý kurum siz bile satamazsýnýz. Benim aracý kurum hesabýnda satýlabilir senet sayýsý sýfýr olarak görünüyor. Burada þuna dikkat etmek lazým, benim baþýma geldi de biliyorum. Blokaj hemen çözülür diyorlar ama saat 11 de blokajý çözdüðüm halde o gün akþama kadar satýþ yapamadým. Satýþ düþünülüyorsa bir gün önce blokajý kaldýrmak daha doðru olur.
Fon iþi daha farklý, fonun alýp sattýðý þey bizim fon payýmýz deðil ki zaten, kendi portföyünde bulunan hisse senetleri vs. Tabi ki istediði gibi alacak, satacak. Ama bizim fonlarý satamaz. O zaman fon blokajý ne iþe yarýyor ? Valla bilmiyorum![]()
Ayný mantýkla düþünürsek, fona blokaj koyunca nemalanmamasý diye bir þey mümkün deðil.
Saygýlar
Yarýn borsadan alabilirsiniz.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri