Erken seçim bu ülkede olmaz... Zaten iktýdarýn dört yýl daha zamaný var, millet geçim derdinde bunlar geçim sorunlarýný halletmek yerine seçime giderse kendilerine yaparlar... seçim döneminde ülke ekonomisi daha kotuye gider ve halkýmýz beklenmedik þekilde cevap verebilir, hýcbýr aklý baþýnda idareci seçim istemez, yahu zaten dort yýl zamanlarý var seçime gýdýp beþ yýl yaný býr yýl fazla zaman için milletten neyý isteyecekler.. Faizlerin düþtüðü ekonomýnýn bundan sonra canlanacýðý umudunun yeþerdýði býr dönemde secime gitmek mevcutlara 2002 yi yaþatýr maazallah.. Allah akýl fikir versin...hýsse için dikkatimi çeken birilerinin zuladan sürekli mal çýkarmasý satýþlarýn devam etmesi pek hoþ deðil, yarýn 159 daki alýnsa hemen yýne koyuyorlar ve hiç bitmiyor...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Hahaha derin iþ bankayý çalýyor ve kapa bildiriyor .
Pay sahibi evet doðru ama ortak deðil!
Bakýn kelime oyunu var ayný zamanda.
Bir þirkete ortak olduðunuzda ayný zamanda sahibi olursunuz.
Ortak deðil demek iþ bankasýnýn sahibi deðil demek.
Ayný zamanda
Tamam pay oranýnda sandalyen olur ama bankanýn sahibi olamazsýn demek.
Peki sahibi kim ?!!!!?
Hahaha ben böyle bir hýrsýzlýk görmedim hemde hukuka uygun!!
Bankayý çalmýþlar bakýn.
Bence cami duvarýna iþiyorlar. Cb bunu görürse bunlara bir sahip bulur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Rahat olun ortada donen lot sayýlý dun130 dan alan bugun 160 satýs koyuyor bu hep boyle surup gidiyor sureklý yeni kýsýlerýn daýl olmasý bunun kanýtý tabi arada bizden gidenlerde oluyor
Kimse de 1 kac kýsý harýc ben sattým demedi onuda normal karsýlamak gerekir hýsse eski fiyatlara dusmesýyle herkes acýklama yapar surdan ýyýký satmýsým diye ama yuksek fiyatlara cýkarsa kimse den ses cýkmaz onun pýsmanlýgý ona yeter
Ben sonuca bakarým hala 💰💰tane mevcut
bülent turan a gönderdim
Þimdi gelelim asýl meseleye.
Zaten bankanýn sahibi olmadýðýný bilenler bilir .
Þimdi bu açýklama niye?!
Bu açýklama CHP yi mahsumlaþtýrmak için olabilir .
CHP bankanýn sahibi/ ortaðý deðil zaten temettüleri de kendisi yemiyor lütfen siyasi partiler ticaret yapamaz dayanaðý ile CHP hisselerini hazineye devretmeyiniz buna gerek yok.
Ve benim tahminim çok güçlü bir duyum aldýlar hazineye geçiþle ilgili bu nedenle kamuoyuna ve finans çevresine yapýyla ilgili Bilgi vermek ve ileride Meclis savunmalarýnda ve mahkemelerde bankanýn bu kap açýklamasý kullanýlabilir hesabýyla hamleyle atýlmýþ bir açýklama.
Çocuk doðuyor...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri