bugün ilk alımımı yaptım yavaştan bende bir dönem temettüden emeklilik hayal ederek geldim bakalım. kısmet. herkese bol kazançlar.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Allah gönlüne göre versin.
0,80 den 100000 lot 80,000 tl birikim yapabilen biri 0,15 tl temettu ile ayda 1250 tl gelir sahibi olur.
Sn.HISIM da daha önce örneğini vermişti.
80,000 tl ev alabilirmisiniz.
Aldığınızı varsayalım.
Bu paraya aldığınız bir kulubeyi ayda 1250 tl ye kiraya verebilirmisiniz.
Verdiğinizi varsayalım.
Kirayı her ay düzenli alabileceginizin garantisi varmı.
Bu böööyle....uzar gider.
Hesabını sakın kafayla siz yapın.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o 80.000 lik evin boya badanası, musluğu, kapısı, çatısı vb. giderleride olacaktır.
bu arada sayın @boschyatirim ve sayın @111222333 teşekkürler bir müddet güvenli liman olarak isyat a sığınmak en mantıklısı olarak geldi. gerçi uzun vade için düşündüğüm çok oldu ama kısa orta vade takıldım iyide oldu ama artık bist korkutmaya başladı. herkese bol kazançlar tekrardan
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Benim görüşüme göre
Bistte sular ısınmaya başladığı zaman en güvenli liman temeli sağlam sanayi sirketlerinde temettu yatirimciligidir.
Ama yatırım tavsiyesi olarak kesinlikle algilamayin.
En güzel kazançlar da değer artisindan sağlanan kazanclardir.
Örneğin tupras 50 tl idi. 150 tl olacak nerdeyse.
3,00 tl den bu sene hektas almıştım. 8,08 den çıktım.
0,32 krs temettu verecek 25 gün sonra..Kaldı ki kaç kere asansör yaptı.Kaç kere temettu verdi sayılır.
Şu an hektas a az bir miktar tekrar girdim..Biraz daha ekmek yedirecek.
Bu günkü muhabbet işimin olması vesilesiyle yarım kaldı.
Ancak şunu bilmiş olun ki aynı hissede hissedarim sizin gibi.
Doğruyu bulmaya çalışıyorum.
Aynı doğrular hepimize lazım.
Bunun içinde birbirimizi olumlu elestirerek bilgiyi ortaya cikarmaliyiz.
Burda kimse art niyet aramasın.
Onceki sayfalarda yazilmis ama mantigini anlayamadim,
Neden eurobond alip kisa dolar kontrati alinir,
Ya da neden elindeki hisse kadar endeks kisa kontrati alinir. Hisseler endeksten cok yukselemezse zarar edecek. Hisseler endeksten fazla duserse gene zarar edecek.
Fx kisa kontratinin ne mantigi var, simdi euro 4,5 , dolar 3,9 oldu ama eurobonddan kar, kisa kontrattan zarar yazacak, bilen aydinlatabilir mi.
Giderleri de yuksek degil mi, zaten portfoy yonetimi icin milyonlar ismen e odenirken..
2016 yillik:
Personel ücret ve giderleri 1.293.327
Yönetim kurulu aylıkları 599.550
Kira giderleri 248.318
Denetim giderleri 190.533
Yapılan bağış ve yardımlar 115.000
Sistem giderleri 108.271
Son düzenleme : atmega48pa; 07-11-2017 saat: 09:44.
Yer İmleri