temettü sonrası 73 kuruştan almışsındır.
ama yüksek matematiğinle yaptığın hesapta 350 bine ev satıp 78 kuruştan alıyordun. yani 450 bin hisseyi 78 kuruştan alıyordun. sen isyat da gösterge fiyattan bu kadar hisse aldın mı hiç. hadi 400 bin değil 100 bin aldın mı. hadi onu da boşver 10 bin aldın mı. 1 tanecik hisseyi dahi kaç defa alabildin gösterge fiyattan.
şirketin politikasını bilmiyorsun 50 kuruş sayıklıyorsun, isgsy hariç hiçbir iş gurubu hissesi para varsa dağıtalım işine girmez .
son 5 yılda almadığına pişman olmuşmuş, azcık matematik bilsen son 5 yılda alanların zararda olduğunu bilirsin. ama önümüzde 5 yılda karda olunacak diye düşünüyorum.
Çok cahilsin ve çok ukalasın al sana yaptığım alımlardan bir tanesi.
İspatlamak zorunda değilim ama susturmam lazım seni diğer arkadaşlardan özür dilerim.
Kademe kademe alırsın büyük alımlarda birden 350 bin sokulmaz tahtaya zeki arakadaşım benim.
al eline kalem 5 yıl önce aldığın fiyat hesapla 5 yılda aldığın temettüler ilede alım yaptın hesap kitap biliyorsan artıda olduğunu anlarsın. Hoş hesap kitabı bilmediğin içinmi böyle boş konuşuyorsun yoksa araştırmadığın içinmi anlam veremedim.
dostum yapmıyor ve yapmaması da iyi oluyor. Geçtiğimiz yıllarda temettü istikrarını sürdürecek kar edemedi ve yedek akçe kullandı. Hangi yıldı hatırlamıyorum komik bir rakam gelmişti yıllık kar ve çok büyük bir bölümünü yedek akçelerden vererek temettü dağıttı. olumsuz bir şey degil yani .
Yer İmleri