Selim bey bende toplamaya baþlar 1793 den çýkardým.
Fx in %80 i sabýr bence. Gerisi kolay. Biraz teknik yeter. Sermayeye cok gerek yok.
Sabir sabir sabir..![]()
Gunlerim guzel geçiyor islemsiz. Cok geriliyordum. Uzaktan arada takip etmekte guzelmis![]()
Bugun eurusd uzerinde çalýþtým biraz. Cok duraðan ya. Bir yere gittigi yok. Kisa aralikta trade yapacak sistem geliþtirmeye çalýþtým. Birkac periyotta ayni anda izledim. Fibo kullanmadan sadece bant hareketleriyle biseyler çýkarabilir miyim diye.
Fikir guzel. Ama uzun süre pariteyi izlemem lazým. Gidecek cok yol var. Bir solucan deliði bulursam haber vericem![]()
Geceniz guzel gecsin![]()
Sesli güldümSiz kopamýyorsunuz...
Resimdeki kalýn beyaz renkteki Yükselen Trendline. Normalde, sýrf trendline ile trade ediyor olsak, þu an gayet ideal bi satýþ bölgesi olurdu. Gerçi satýþ yapýlsa bile SL seviyesi baya yukarýda olur.
Ve siz de sanýrým 1793 derken tepeye kadar olan mesafenin %23 ünü falan hedef olarak görüyorsunuz. Mantýklý valla...
Ben þahsen garantici olmayý tercih edecem. Formasyon oluþmasýný beklicem.
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
EURUSD ben ilk FX ile çalýþtýðýmda böyle deðildi. Günde 100-120 piplik ortalama hareket oluyordu. Þimdilerde neden böyle oldu anlam veremiyorum. (Þu an baktým, 14 günlük ATR deðeri: 52 - Pes diyorum). Bence EURUSD ye harcayacaðýnýz emeði daha volatil piyasalara dökün. EURUSD vakit kaybý. Spread 0 ise...hmm, M5 grafikte biþeyler yapýlabilir belki de...
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri