Þimdiden iyi bayramlar herkese![]()
1,219X tekrar denemek üzere -35 pips... ABV. Her kayip bir ders olarak ayný zamanda kazançtýr. NFP öncesi pending order da neyin nesi. Gerçi çok þükür 1,214X den 1,210X e sattiðinda çok temizlik yapildi ama 1,2100 altýnda kalan mallar da oldu.
Crude; Ana malin yarýsý 64,00/64,50 verildi, gün bitmeden 65,50/66,00 araliði yerine konacak.
Gün için güzel gün içi firsatlar veriyor Sürekli Short trade devam.
EurUsd de erken poz alinip port fazla mal olunca,
Cadjpy lerde 20-60 pips ne varsa alindi karlar.
Analiz geçerli, USDCAD Dip olmali artik. Lakin Petrol/CAD iliþkisi gereði, Petrol daha iyi grafik olduðu için, öncelik petrolde...
Endekslerde çali arkasýnda kalmaya devam, kafami bile çikarmiyorum.
Baktýn terste kaldýn.
C/3 yada C/3.iii dalgalarýda bitmiþ bir düzetlme gelecek.
zaman/fiyat fibo atip kaçiþ güzerhanýný belirlersin.
Normalde Long da olunur, ama açikçasi benim cephemden 1,235X i 2021 yili tepesi olarak gördüðümden ana yön aþaði stretejisine baðli kalarak Short iþlemler geçmek daha saðlikli görüyorum...
Sakince izleyip,
1,2190/1,2210
araliðinda saðlikli karar vermek gerekir...
Sn Kurt73 cok baþarýlý tradeler yapýyorsunuz gecekten tebrik ederim.
Þunu merak ediyorum. Piyasa hep boga eðilimli. Biz neden short kovalýyoruz?
Mesela diyoruz ki eurusd 1.19 lar gorecek. Dusmesini bekleyip oradan long kovalamak daha mantýklý deðil mi.?
Yani diyorum ki teknigimizi boða yönüne çevirsek. Piyasa yapicilarinda para bol. Hep alýp götürüyorlar. Bizde para az o yüzden short düþünüyoruz surekli.
Yani grafiklerde düþüþün durmasýný bekleyip al dedigi yerden alsak, yukarida oluþturduðu sinyale ya da sizin tarzinizla dalgaya oynasak. Kazanma ihtimali daha fazla deðil mi?
Birkac gündür bunu düþünüyorum. Neden boða sinyali yonunde islem yapmýyorum diye. Max bir kac ay beklersin ya da ortalama yaparak çýkarsýn en kotu.. Ama sonuçta margini iyi ayarlarsan kazanan tarafta olma ihtimalin buyuk.
Yer Ýmleri