Dususleri de grafikte görüyoruz sonucta. Düþerken long girecekte deðiliz. Sabirla bekleyip durduðu yerden isleme girmekten bahsediyorum.
Dususleri de grafikte görüyoruz sonucta. Düþerken long girecekte deðiliz. Sabirla bekleyip durduðu yerden isleme girmekten bahsediyorum.
Bana boða olmak cok mantýklý geliyor artýk. Ki insanlar boga olmasin diye swap ile önünü almýþlar sanki. Boga tarafýndaki swaplar hep daha fazla![]()
DAX Long oldukya kýsa süreli...
Gün içi çok kisa süreli peryotlarda can sýkýntýnsýna oluyorum açikçasi endeksler için, özellikle DAX için.
Þu an içinde buþunduðu dalga 15600/16000 hedefli Long.
Lakin endekslerde Tepeden en az %10 luk bir düþüþ bekliyorum, ani bir haber vs ile de canýmý sýkmak istemiyorum...
Diðer taraftan, DXY önümde.
Düþecek ise;
USDCHF/USDJPY
Çikacak isede EURUSD short oluyorum.
Eurusd Short olduðumda aslinda DXY Long olmuþ oluyorum...
Kýsaca, SHORT olacak biþiyler buluyorum.
Bulamama gibi bir durum sözkonusu deðil.
Kanal/Fibo/Channel Short poz açmaya sürekli çaliþtiðim için sanýrým her geçen zaman baþari oraným artiyor.
Hem neden Short;
Newton, yerçekimi var.
X bir þeyi, özgül aðirliði havadan yüksek olan(Yeryüzünün %99+ sý), olduðu yerden birakýnca yere düþüyor.
Ama yukari çikarmak için enerji harcamak lazým...
Ben biraz Tembelimde...
Herkeþe hayirli ve bol kazançlar...
Enerji yükleniyor
Herkese Merhaba,
BTC iþlemimi TP olmadan manuel kapadým rahat rahat uyuyabilmek adýna. Geriye düzeltme yapabilir ihtimali için yukarýya bekleyen satýþ emri yerleþtirdim:
XAGUSD 'de de benzer bi yapý var, ve Bekleyen Satýþ Emrini yerleþtirdim yukarýya:
Altýn için ise ALIM pozisyonundayým. XAGUSD beklentisiyle ters düþse de þansýmý denemek istedim:
Ýyi Geceler..
Bu da bugünün þarkýsý:
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri