Altinda 1723 e kadar dusus bekliyorum. Asagi kirarsa artik 1678 gelir tahminimce.
Altinda 1723 e kadar dusus bekliyorum. Asagi kirarsa artik 1678 gelir tahminimce.
Aza kanaat etmeyen çoðu bulamaz.
Ne guzel bir söz![]()
Bu analiz çöp olmak üzere - oldu sayýlýr hatta.. Güncel grafik þu þekilde:
Bu arada herkese günaydýn. Yýllardýr saat 7 de uyanmýþ biri olarak artýk 10 'da uyanmak için bile alarm kurar oldum. Kendimi suçlu hissediyorum.
DXY 'ye dün bir arkadaþýmýn demesi üzerine baktým. Ve evet, Dolarda güçlenme baþlamýþ. Bu durumda XXXUSD þeklindeki tüm paritelerde düþüþ gündeme geliyor ki buna gönlüm hiç razý deðilKalbim boðalardan yana.. Sonuç olarak bence:
W -> Boða Trendi
D1 -> Boða Trendi (Bugünkü D1 mumun kapanýþ seviyesine göre iþin rengi belli olur)
H4 -> Ayý Trendi
Þu an deðil de saat 15-19 arasý dönemde en yüksek hacimli iþlemleri göreceðiz. Bir öncekinde Boðalar baskýndý. Yine onlarýn baskýn geleceði varsayýmýndan yola çýkarsak: Fiyat bugün aþaðýdaki DAILY RANGE tamamlayacak (1721) - oradan da toparlayarak PINBAR oluþturacak saat 19 'a kadar. (Sadece Tahmin)
Selamlar
Hayýr fibo deðil bolinger bantlarla ilgili bir sinyal bu. Sadece fibo sinyallerinde iþleme giriyorum ben.
Eurusd short gbpusd long pozisyondayim. Hareketsiz bir gün ama illa ki bir atraksiyon olur. Sabýrla beklemek lazým. Oltaya balýðýn takýlmasý gibi![]()
Þu an (H4 dalgalanmalarýna göre çizilmiþ) 3 Tane olasý kanal var. Henüz H4 kapanýþ yapmadan net bir þey söylenmesi mümkün deðil. Ama bir tanesinden bir tepki geldi. Ya birileri kar realizesi yapýyor, ya da küçük bi konsolide yaþayacaðýz. Ben þahsen alým yönünde bi yapýlanma bekliyorum. Nitekim bence büyük resimde trend yukarý dönük.
Selamlar
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri