Don’t you let one day go by without praising the most High
Cause it’s the only way we ever will survive
Don’t you let one day go by without praising the most High
Cause it’s the only way we ever will survive
Evet bugün %90 Eurusd pozisyonumu kapatýcam![]()
Iyi pazarlar.
Pozisyonlarýmda son durumu yazmadým. Aslinda cuma yazdým ama sildim. Netleþince yazarim dedim.
Eurusd 1.1652 maliyetli pozisyonlarim 1.1540 civari kapandý. Cok sukur
Bist 30 duruyor ama yeni sinyal oluþuyor ki sanýrým 1725 lerde olacak. Ve ben 1750 lerden yeni pozisyon açýp ortalama yapicam. Ve sanirim 1725 den cikicam.
Altýna gelince. Cuma 1750 lere alis pozisyonu girdim. Girdiðimi sandým ama 1850 lere girmiþim.. Hoop otomatik kapattý.
Grafigi cok guzeldi. Allahin iþi herhalde diyerek yeniden short açmadým. 1772 maliyetli shortlar 1801 civari kapandý. 30 usd zararlý. Ki su an 1820 lerde fiyat. Iyi ki kapanmýþ. Ama altýnla isim bitmedi. 30 usd zarari cikarticam grafik durulsun..
Bu gece nihayet Squid Game dizisini bitirdim.. Biraz Açlýk Oyunlarý filmine benziyor. Þiddet içerikli. Romantik ve komediler hariç hangi filmde þiddet yok ki..
Diziyi çok beðendim. Ýnsanlar para için herseyi yapabilir gibi bir sonuç çýkýyor gibi görünse de çýkardýðým sonuç þu:
Insanlar zorda kalýnca akýllarýný kaybedebilir. Ve bu sebeple herseyi yapabilirler.. Kimse kendine çok güvenmesin.
Umarim hayatta kimse zorda kalmaz..
Sevgiler![]()
Günaydýn iyi haftalar
Evet sinyal oluþmuþ. 1728 de. Nerdeyse benim maliyetim. Yeni poz açýcam buralardan.
Evet açtým ortalama maliyetim 1741 oldu.
Bist30 Aralýk vade
Maliyet 1741 ---- Kar al hedefi 1730![]()
Elimde sadece bist var. Ve viopta bir tek altýndan zarar yazdým. 1850 görmesini bekliyorum. Güzel sinyallere takrar kýsa poz açýcam inþallah. Telafi için..
https://www.hizliresim.com/sm188ux
Aslýnda günlük grafikte bakýldýðýnda 3lü dip gibi bir oluþum var. Ve bence bist30 hedefi þu an 1800. Olurda 1730 dan kapatma imkaný verirse yukarýdan tekrar beklicem kýsa poz. için. Ama vermeden çýkarsa 1800 den 3.seferi açýp beklicem ortalamayla.
Altýnda da niyetim buydu ama shortlarýmý kapatma fýrsatý vermedi bana. Verdi de ben 1746 diye tutturdum. Kara geçmiþti aslýnda. Umarým bist30 da ayný kaderi yaþamam..
Yer Ýmleri