Birinci sýrada Taksiciler vardý nefret ettiðim güruh.. Ama emlakçýlar yerleþti bire.. Her türlü katakulli bunlarda..
Adama para yolluyorsun hesabýna sorgu sual etmeden. Ortada sözleþme yok biþey yok. Ne zaman konrat imzalýcaz diyorsun. Ses yok. Parayý alana kadar. Bir sert çýktým. Yolla paramý geri vazgeçtim dedim. Yollamaz isen savcýlýða veriyorum. Bir yumþadý. Ýnanýlmaz bir deðiþim.Yolladý geri. Sonra baþkalarýna arattýrýyor gelsin tutsun evi diyor. Çok yoðunmuþta ilgilenememiþ. Geçen sefer kaporamý yedirmiþtim emlakçýlara. Bu sefer býrakmadým kendimle gurur duyuyorum..
Bazý insanlara kibar olmak yaramýyor gerçekten. Sert olmak lazým. Ama kendini bozmadan![]()
Daire satýn alýcam almýyorum sýrf bu emlakçýlar yüzünden..Zaten alsan binada sorunlu biri vardýr, komþularýný asla deðiþtiremezsin o da sýkýntý. Alýp kiracý yerleþtirsen kiracý sorunlu olur. Her türlü sýkýntý bu ev iþi.. Offff
![]()
Sinir bastý ilgilenemedim finansal durumumla![]()
Altýn hala pozisyon açamadým. Çünkü grafikte yeni bir sinyal oluþmadý aþaðýda. Oluþursa açarým. Yanlýz Gbpusd de gözüme bir güzel göründü![]()
Allahým sana þükürler olsunHer sabah hayatýmýzý yenilediðin için
![]()
Yer Ýmleri