Donmuþ Gezegen.. BBCEarth kanalýnda. Görüntüler buyuleyici![]()
Donmuþ Gezegen.. BBCEarth kanalýnda. Görüntüler buyuleyici![]()
Kalp kýrmamak lazim. Hayat gerçekten bir hediye. Ve cok guzel.![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Günaydýnlar..
Çok fena zarar yazdým ama direniyorum. Çok bunalýr isem kapatýp yeni bir sayfa açýcam.. Lakin dün viop forumunda pozisyonlarýný paylaþmayan insanlarýn, shorttan para kaybedenlerin kayýplarýna saygý duyacaðýna orgazm olmalarý çok tuhafýma gitti.. Yaþýný baþýný almýþ aklý selim insanlar sanýyorsun. Ama çoðu deðil.
Birde dediðim gibi sadece beyanlar var ispat yok. Bu durumda demek ki herþeyleri sanal..
Akýl veren çok ama kendinde uygulayan yok.
Özel bir sebepten ötürü forumda artýk paylaþým yapmamaya karar vermiþtim. Arkasýndayým. Hele þu orgazm olma hallerini görünce iyice tiksindim.
Þunu da düþündüm. Kar da yazsan paylaþmamalýsýn zaten. Bir arkadaþ foruma yazmýþ. Kazanç insanýn sýrrý olarak kalmalý. Çünkü o da nisbettir.. Nazar deðebilir. Analiz baþarýn vardýr tamam. Ama pozisyon paylaþýmý yapmayý iþlem özgürlüðüm açýsýndanda sakýncalý buluyorum artýk.
Sevgiler samimi olan herkese![]()
O baþlýkta her türden hesap-hile-hurda-her þey dönüyor.
Portföy polisliðine soyunanlar alkýþlandýðýndan beri oraya yazmýyorum.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bence çoðu demo da iþlem yapýyor. Zaten gerçek iþlem yapanlarýn psikolojilerinden de belli oluyor. Kayýpta olunca acýlarýný sizde hissedebiliyorsunuzKarda olanlar da nedense en baþýndan deðil genelde ben þurdan açmýþtým þimdi karla kapattým þeklinde. Anlýk deðil. Nadir var anlýk yani canlý pozisyon açýp karla kapatan.. Gerisi hep laf, akýl verme ve manüpülasyon..
Ya bu da sorun deðil. Takýlmam da saçma aslýnda. Kim ne yaparsa yapsýn. Zararda olduðum için biraz gücüme gitti yazýlýp çizilenler. Kendi baþýma iþlem yapýcam artýk![]()
Eurusd..Ömürlük parite.Bistteki gibi bir hareket olacaðýný sanmýyorum. Þu iþten sað salim çýkayim eurusd ye geçicem ömürlük. Viopta ama. Fx de deðil. Swap ödemekten nefret ediyorum. Altýný da spottan alýcam. Güzel planlarým var. Çiçek böcek. Rengarenk kalpler
![]()
Yer Ýmleri