DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Birbirimizi çok iyi tanýrýz.
Iste bu yüzden hersey.
Herneyse ben gideyim baska platform bulayým kendime..
Hoscakalin..
Günaydýn Herkese,
Sabaha karþý bahsettiðim alým iþlemini zararda kapayýp satýþ tarafýna döndüm. Ve 10 dakika sonra da büyük ihtimalle (hatta kesin) o satýþ iþlemini de zararla kapayýp alým tarafýna döneceðim. An itibariyle (15+41+140 = 196 >>> Yaklaþýk 200 USD).
Altýnda beklentim hep alým yönünde, bu yön deðiþtiriþlerimin hepsi kurallara sadýk kalmak adýna yaptýðým þeyler. Bir defa bile aksatsam devamý gelir diye gönülsüz gönülsüz satýþ yaptým.
Daily Range 1751 'de tamamlanacak. Çok da kalmadý oraya. 15-19 arasý ne gibi sürprizler olacak gerçekten merak ediyorum.
Selamlar
Daily Range tamamlanmýþ gözüküyor, normalde iþlemden çýkmam lazým garantici davranarak.
Kar henüz +130 USD civarýnda (Zarar: 200 USD).
Günlük grafikte BOÐA Aðýrlýklý Trend olmasý, Kar Miktarýnýn henüz zararý tolere etmiþ olmamasý, NEW YORK seansýnýn son 5 defadýr durmaksýzýn alým aðýrlýklý sonuçlanmasý, ve benim þahsi ALIM YÖNLÜ beklentilerim yüzünden iþlemi açýk tutmaya devam ediyorum. Muhtemelen saat 19:00 da iþin tam rengi belli olacak. Ýnþallah NEW YORK 'un %65 Alýcýlarý temizleyesi tutmaz bugün.
Regression Kanala göre üst hedef 1777, ki bu seviye haftalýk Range hedefi ile çok yakýn bir deðer. (Bu da beni alýma inandýran farklý somut bir neden)
Selamlar
![]()
Zarar telafi edildi, üstüne de beþ on kuruþ kar koyduk çok þükür. Daily Range çoktan tamamlanmýþ olduðu için içimi biraz korku sardý. Henüz olmasý gerekenin yarýsý kadar hacim girmiþ piyasaya. Ve geri kalan yarýsý beni terse yatýrýr diye tedirgin oldum.
Yukarý yönlü trendden henüz þüphem yok ve Haftalýk Range hala tamamlanmadý. Gerçi pazartesi ve salý bankalarýn tatil olmasý da yabana atýlmamalý. Belki de gayet doðal bir þeydir Haftalýk Range in tamamlanmamasý. Ama beklemek zor
Þimdi ben kapattým ya, roketleyip gider!
Selamlar - Saygýlar (bomboþ odada konuþuyormuþum gibi)
![]()
Günaydýn
(Yanký) (Yanký) (Yanký) (Yanký) (Yanký) (Yanký) (Yanký) (Yanký) (Yanký) (Yanký)![]()
Yer Ýmleri