DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Ters yöndeyiz yine
1748 hedefli bir lot alim 1736 hedefli sembolik satışlarım var. Buyuk sinyali beklerken takılıyorum.
https://hizliresim.com/q1d06c
Dow da kademeli satistayim. Biraz rölantiye aldim. Tum pozisyonlarim kapansin gbpusd gecicem. Altini da takipliyorum.
regresyonu bende fiyat döngüleri için psarla beraber kullanmayı deneyimlemiştim...
20-1.9 regresyon üzerinde birbirine bağlanmış 3 psar kullanırdım...
psarları sıfırdan başlatır, 0.2 ye, 0.1 hızlı, 0.01 orta, 0.001 yavaş adımlarla döngülerdim...
psar merakımda, hissenetteki sn babo vesilesi ile başlamıştı....
babo, sarı renkli eur grafiklerinde, üç pulcuk diye kullanırdı... hey gidi günler...hey...
selamlar sn selim, saygılar...
16.07.2024 - 10.12.2024
Altından bahsetmeye devam edecek olursak, alım trendi halen geçerli ve 1864 Mıknatıs gibi fiyatı kendine çekmeye devam ediyor. Daha doğrusu o bölgede bekleyen bir sürü satış işlemi (Büyük Balıklardan bahsediyorum) var. Onları devreye sokmak için fiyatın oraya çıkacağını düşünüyorum.
H4 grafikte de, bence yine Alım Sinyali geldi:
![]()
Sigarayı da bırakın - yarın bırakırım falan demeden, hemen şıp diye bırakın.
Selim bey cok tatlısınız tesekkur ederim
Ama sildigim yazımda sigara içmediğimi ve sigaralı ortamda bulunmadığımı yazmıştım. Yasimin da genç olmasına rağmen akcigerimde bir oluşum gözlemlendi dedim.
Check up yaptırdım da bugun. Bir sikinti vardi ama cok şükür temiz çıktı. Yerine akciğerlerimde sıkıntı olabilir. Yarin tomografiye giricem. Insallah temiz cikar. Allah büyük
Sigara ve alkol kullanmamaniza sevindim.. Boyle devam edin![]()
Yer İmleri