Þu an hesabimda para olsa 1788 hedefli altin shortlardim
1800 e kadar shortlari toplayýp hepsini 1788.40 dan kapardim.. Buyuk vurgun yapardim bugun ya. Ahh keþke![]()
Þu an hesabimda para olsa 1788 hedefli altin shortlardim
1800 e kadar shortlari toplayýp hepsini 1788.40 dan kapardim.. Buyuk vurgun yapardim bugun ya. Ahh keþke![]()
Tarzim kesinlikle swing trade
Kisa aralýkta sinyal bulup ortalama yaparak vur kaç.
Dow da kademeli takýlayým dedim olmadý. Fx de sadece vur kaç yapacaksýn. Piyasa yapýcýlarýn anladýklarý dil bu.
Bugun Ýstanbul üzerinde bazi yerlerde kümelenmiþ bulutlar vardi. Týpký ressamlarýn tablolarindaki gibiydi gokyuzu. Gözümü alamadým.![]()
Selim bey þeker pek iþe yaramadý bendeHerkesin bünyesi farklý.
Su an su icmek deðil de portakal yemeyi çok istiyorum nedense. Iftara insallah
Iyi iftarlar herkese![]()
Ya o yöntem herkes de iþe yarar... Askerdeyken iþe yarýyordu. Epey zamandýr temizliði erteliyordum. Bugün baþladým çok þükür. Bahar temizliði!!!
Yarýna da biraz iþim kaldý. O da bitince pýrýl pýrýl olacak her yer.
Altýna gelince.... Beni sinir etti. Yüklü alým daydým. Sabaha karþý satýþ sinyalinin gelmesi ile alým iþlemini kapatýp satýþ tarafýna döndüm. Ve fiyat yine terse gitti. Bu defa da satýþ iþlemine zarar da kapatýp tekrardan alýnma döndüm. Biraz önce baktýðým da zararýn hepsi telafi olmuþtu. Karise kapanmayacak derecede azdý. Hedef olarak 1800 1805 arasýný bekliyorum. TP seviyemde 1803 falan. Ýnþallah bugün oraya gider þu baþýmdaki sýkýntýyý alýr. Ekside iþlem bekleyince insanýn uykularý bile kaçýyor.
SaygilarANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Biz küçükken TRT'de Bob Ross vardý. Tuvale nasýl resim yapýlacaðýný öðretiyordu. Öyle güzel anlatýyordu ki, ve her þey sanki öyle basitmiþ gibi anlatýyordu ki hepimiz bir çýrpýda resim yapabileceðimizi zannediyorduk. Bulursam koyacam linkini..
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha cok Bankalar gibi trade ediyorsunuz. Ama bunu banka olmadan yapabilmeniz takdire sayan. Helal olsun valla...
Bu arada ortalama yapmak ne demek... Hiçbir fikrim yok. Günlük hedef ortalamanýzý mý kastediyor? ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri