Nasýl devlet yönetiyorlar anlamsk mumkun deðil benmi dohaya büyükelçi atadým dedim ki yalanlýyonuz. Kendiniz açýklayýp kendiniz yalanlýyorsunuz size dolar 10 tl olsa hak
Nasýl devlet yönetiyorlar anlamsk mumkun deðil benmi dohaya büyükelçi atadým dedim ki yalanlýyonuz. Kendiniz açýklayýp kendiniz yalanlýyorsunuz size dolar 10 tl olsa hak
bir halt olacaðý yok.
sanýrým biraz baskýlama var merkez kararý öncesi kademeli kademeli indirirler daha sene sonuna çok var.
TRT genel müdürünü ödüllendirmiþler TV ye çýkardýðý için Osman Öcalaný...![]()
12 Eylül Perþembe 11:27 KURUM: KENTLERÝN DÖNÜÞÜM ANAYASASINI OLUÞTURACAÐIZ
Mevcut yapýlanlarý satamýyor müteahhitler...Bari milletin eski evlerini yýkýp yeniden onlara satalým müteahhitler de burdan iþ yapsýnlar bari diye düþünüyorlar sanýrým...
Ýyi düþünürsek deprem önlemi olarak...
12 Eylül Perþembe 12:38 EBRD BAÞKANI CHAKRABARTI: BANKACILIK, LEASING VE FAKTORING SEKTÖRLERÝNE DESTEK VEREBÝLÝRÝZ
12 Eylül Perþembe 12:37 EBRD BAÞKANI CHAKRABARTI: 2019 SONUNDA TÜRKÝYE'DE 1 MÝLYAR EURO YATIRIM AMAÇLIYORUZ
12 Eylül Perþembe 12:35 EBRD BAÞKANI CHAKRABARTI: 140 TANE BÜYÜK TÜRK ÞÝRKETÝNE DESTEK VERDÝK
Ýmamoðlu, dün Cumhurbaþkanlýðý Sarayý'ndan büyükþehir belediye baþkanlarý ile düzenlenen toplantýda oturduðu koltuðun kýrýk olmasýyla ilgili de konuþan Ýmamoðlu, "Oturduðumuz koltuk durup, dururken kýrýldý. Sayýn Cumhurbaþkaný 'israf yaptýn' dedi. Ben de bu 'israf deðil, sandalye kýrýk' dedim. 'Olsun ikinci sandalyeye daha saðlam oturuyoruz' dedim. Bu tabi öyle bir magazin durum oluþtu. Sandalye niye kýrýktý? Onu Cumhurbaþkanlýðý araþtýrsýn. Oturduðumuz yerler belliydi." dedi.
Yer Ýmleri